Ce faci in acest weekend?

Kudika
15 Iulie 2009

Weekend-ul suna bine, cu ARTmania, ARTitudine, Jazz si Jay

Caldurile ne obosesc, ploile ne deprima – dar in weekend, nimeni nu mai e meteo-dependent. Nu vi s-a intamplat niciodata vinerea ca toate corabiile inecate pe parcursul saptamanii sa va-nvie deodata? Ei bine, weekendul asta va puteti astepta la o resuscitare bomba! Fie ca ne place jazz-ul, rock-ul, filmele sau arta in general – toate conspira de vineri pana duminica sa ne dea chef de party.

Din categoria evenimentelor mult-asteptate, avem doua festivaluri de muzica, ambele cu gongul de- ncepere dat vineri, 17 iulie. Fanii de rock vor face head-banging la ARTmania, in Piata Mare din Sibiu: contribuie la ruperea colectiva de timpane cei de la Opeth, Nightwish, Pain, Tristania si My Dying Bride.

Dar e de inteles daca mixul de medieval si muzica la maxim nu e pe placul tuturor, asadar va propun si o alternativa mai chill. Vineri incepe festivalul international de jazz de la Garana, un adevarat Turn Babel al nationalitatilor, impartasindu-ne, pe limba comuna a jazz-ului, din magia muzicii lor. Trio-ul Andrzej Jagodziński e foarte laudat de co-nationalii lui aici, si, din ce citim, pe drept cuvant.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: