Setari Cookie-uri

Kudika Timp Liber: Noul tau ghid pentru distractie

Se stie: odata cu venirea toamnei se produce acea magica sincronizare a tuturor cluburilor si teatrelor pentru a primi din nou cu bratele deschise petrecaretul abia descins din caldurile verii. Norocul nostru este ca toamna nu si-a intrat inca in forma decat calendaristic, ceea ce inseamna ca ne putem bucura de tot felul de evenimente fara a schimba garderoba verana. Dar problema unei toamne in metropola se pune mai putin in termeni meteo cat in parametri strategici: cum sa facem un party-hopping cat mai reusit? Ei bine, iata activitatile pentru urmatoarele zile, adunate pe spranceana pentru kudi-petrecarete intr-o noua sectiune, Timp Liber.

De azi inainte, Kudika da tonul saptamanii in materie de timp liber, cu o noua sectiune numita chiar asa: Timp Liber. Stim, distractia e la discretie si uneori pare coplesitor programul unei “pasari de noapte”, si tocmai de aceea inauguram noul nostru tab unde tot ce-ti vrea inimioara apare esalonat. Iti vom recomanda evenimente si le vom si evalua ca sa te ajutam sa eviti seri ratate – doar timpul nostru, al tuturor, este pretios.

Asadar, sa intram in paine, fiecare pe felia lui: cinefilul are filme in “Movie Time”, melomanul isi gaseste sound-urile in “Music Time”, iar petrecaretul are doar de cotrobait in tolba Time 2 Party ca sa-si gaseasca de lucru...Sau, mai bine zis, de non-lucru: aici plecam de la premisa ca timpul liber e sacru! Tot in orele dedicate non-lucrului, cititoarea noastra poate arunca un ochi in “Chill Time”, unde ii dam de veste cand se iveste o noua cafenea, un nou restaurant sau alte asemenea “temple” menite sa adape setea de confort si relaxare. Tab-ul “Timp pentru tine” seamana, dar nu rasare: aici strangem laolalta acele frumoase activitati marunte care iti apartin cu totul, desfatarile tale trupesti (spa-uri) si sufletesti (carticele) care fac timpul sa curga mai incet, mai tacticos. Nu in ultimul rand, in “Alternatimp” vei gasi tot soiul de alte modalitati de-a te distra, de la festivaluri la piese de teatru si multe altele.

Si acum, ca sa nu mai pierdem timpul, sa-l umplem mai bine, cu folos pentru tine! Saptamana se anunta plina de alegeri, si voi incerca sa spicuiesc din plaja larga doar pe-acelea mai frumos trambitate, special pentru gusturile voastre, evident eclectice.

Chiar daca s-a scurs nisipul din clepsidra si papucei, si toamna sunt destule alte activitati demne de atentia unei party girl cu gust pentru dans sau cultura... sau poate ambele? Ei bine da, incepe a patra editie a festivalului de dans eXplore, care va dura pana pe 18 octombrie si va fi gazduit de teatrele Odeon, Notara, Bulandra, precum si de Centrul National al Dansului din Bucuresti. Organizat de asociatia ArtLink, evenimentul este de fapt o conglomerare de initiative fun, grupate in jurul indemnului “Time to Think”. Artisti din Romania, Franta, Noua Zeelanda, Austria, Danemarca, Olanda, Italia, Anglia, Italia, Croatia si Spania sunt adunati laolalta in cadrul festivalului de rang international pentru a ne impartasi cele mai noi creatii in arta dansului contemporan, si variile lor metode de lucru.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.