Setari Cookie-uri

Kudika Timp Liber: Noul tau ghid pentru distractie

Se stie: odata cu venirea toamnei se produce acea magica sincronizare a tuturor cluburilor si teatrelor pentru a primi din nou cu bratele deschise petrecaretul abia descins din caldurile verii. Norocul nostru este ca toamna nu si-a intrat inca in forma decat calendaristic, ceea ce inseamna ca ne putem bucura de tot felul de evenimente fara a schimba garderoba verana. Dar problema unei toamne in metropola se pune mai putin in termeni meteo cat in parametri strategici: cum sa facem un party-hopping cat mai reusit? Ei bine, iata activitatile pentru urmatoarele zile, adunate pe spranceana pentru kudi-petrecarete intr-o noua sectiune, Timp Liber.

Daca insa dansul suna mai bine in atmosfera familiara a clubului de noapte, ne vedem joi in Control, pentru o doza de “ritmuri dracesti, spirtoase in exces si depravari clinice” – ce-i drept, organizatorii pun punctul pe “i” intr-o exprimare care promite destrabalare de sfarleaza din partea lui DJ Copy si a lui DJ Paste! Vineri, de la 21, se lanseaza noul volum al lui Nick Cave, “Moartea lui Bunny Munro”, iar Cliza va fi pe faza de la 22 pentru o portie de muzica alternative si indie, dupa specificul clublui desigur. Sambata avem parte de ceea ce organizatorii numesc “primul targ de reduceri din Bucuresti” – pe scurt, “Minus”, o frumoasa initiativa care sa pareze mentalitatea de criza. Printre magazinele care cu siguranta ne vor usura buzunarele cu fel si fel de chilipiruri se numara Base, H20, Ollie Gang Shop, Kickback, Jansport, Soul Rebel, Cityshop si Off the Record. Iar imediat dupa sprintul de shopping, sarbatorim lansarea celui mai proaspat album al trupei britanice Muse, alaturi de DJ Leo de la care ne asteptam la mult rock marca Matthew Bellamy. Luni teatrul Upstage ne invita la o piesa controversata, “Nebuni de familie” si miercuri membrii trupei rock’n’roll Dead Pope’s Company ne vor oferi un preview al albumului lor de debut.

Pe Brezoianu 4 petrecerea e joi si, dupa cum ne-am obisnuit, e dubla: Giuser si Camil vor mixa in Other Side, in timp ce ritmurile indie, britpop, shoegaze s.a. vor rasuna din Expiratul adiacent. Vineri se profileaza la orizont ceva inedit pentru iubitorii de drum’n’bass: in Fabrica, si pentru prima data in Romania, vor rasuna ritmurile Vegas/Bad Company - UK. Iar sambata, de la 21, tot aici dar sub umbrela Institutului Polonez si a campaniei “Made in Poland 1989”, va invarti platanele DJ Gojira, impartind capul de afis cu formatia electro-instrumentala Discoballs. Duminica la ora 11 se va da startul celei de-a treia editii a Fabricii de Handmade Breslo – asadar aveti grija sa nu cheltuiti toata alocatia sambata la “Minus”!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.