Setari Cookie-uri

Nopti albe de short-uri si shot-uri

KUDIstractia intra in priza saptamana asta, doar a trecut socul frigului si am avut timp berechet sa stranutam pe sub cuvertura. Sper ca v-ati intremat si voi, pentru ca am atat de multe chestioare distractive cu care sa va ademenesc azi incat, moarte-coapte, tot veti parasi caldurica de-acasa. N-am ce-i face, trebuie sa-mi iau rolul de avocat al diavolului in serios si de dragul vostru: o sa vedeti la sfarsit cum clocoteste sangele-n voi cu chef de socializare si dezmortit picioare!

Joi, Omul cu Sobolani va concerta in B52 de la 22:00, iar daca planetele se-aliniaza si programul se pastreaza puteti face o seara snur dand fuguta in Other Side, pentru party-ul carmuit de Alexandru Jijian & Fouchat de la 23:00. Vineri va fi seara canonului, daca nu suprapunerii de-a dreptul, caci evenimentele sunt de calibru si suna promitator, singura problema fiind, evident, ca inca nu s-a inventat teleportarea ca sa poti participa la toate! In Silver Church, de la ora 22:00, se lanseaza noul album al trupei Byron, iar Rain District lanseaza primul album, “Sounds I Hide” in Club Fabrica – intrarea-i libera si invitati sunt Silent Strike! Iar, pentru zanele emo care cad pe ganduri cu avant, locul de-ntalnire e Carturesti, de la 20:00, unde, cu ocazia vernisajului “LAVMITENDER”, Alexandrina va canta alaturi de Petrica Ionutescu (trompetsica de aur) si Gabriel Almasi (mandola magica).

Nu in ultimul rand, saptamana asta noul club The Gang (Calea Floreasca 111-113) lanseaza o provocare inedita fashionistelor, si evident ca vom subscrie cu mare drag, inamorate de moda cum ne stie tot poporul: joi, dupa ora 22:00, DJ Rusu si Flore ne asteapta in hainele de duminica, sa bem si sa ne aratam lumii in tinutele noastre Chanel, Vuitton, Hermes, Gucci sau Dolce&Gabbana. Defilare optionala!

Haideti, fiti sincere, asa-i ca fun-ul de vreme rece e mai contagios ca gripa si fara doar si poate mai tentant?

Articol realizat de Ioanina

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.