Setari Cookie-uri

Date Night: o comedie care te pune pe ganduri

Claire si Phil Foster sunt un cuplu cat se poate de obisnuit: copii, joburi, zile fixe de iesit in oras la acelasi restaurant, exact la aceeasi masa, concedii planificate din timp, pragram de masa, program de citit, program de dormit. Colac peste pupaza Claire este un mic control freak astfel incat viata lor poate fi caracterizata printr-un singur mare si urat cuvant: RUTINA!

Claire si Phil Foster sunt un cuplu cat se poate de obisnuit: copii, joburi, zile fixe de iesit in oras la acelasi restaurant, exact la aceeasi masa, concedii planificate din timp, pragram de masa, program de citit, program de dormit. Colac peste pupaza Claire este un mic „control freak” astfel incat viata lor poate fi caracterizata printr-un singur mare si urat cuvant: RUTINA!

Atentie! Desi filmul in cauza este o comedie romantica piperata cu un happy end ca la carte, nu va recomand sa-l vedeti in cuplu decat deca sunteti cu adevarat pe roze. S-ar putea sa va ramana cateva intrebari fara raspuns in cap care sa ruleze iar si iar pe tot parcursul noptii.

Vizionare placuta


Kudika
23 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.