Setari Cookie-uri

Premiera: Charlie St. Cloud

Bazat pe romanul de succes The Death and Life of Charlie St. Cloud de Ben Sherwood , Charlie St. Cloud este o drama romantica despre un tanar care supravietuieste unui accident care il va face sa vada viata intr-un mod cu totul special.

Gen: Drama romantica
Distributie: Zac Efron, Amanda Crew, Donal Logue, Charlie Tahan, with Kim Basinger si Ray Liotta
Regia: Burr Steers
Scenariul: Craig Pearce si Lewis Colick
Bazat pe romanul “The Death and Life of Charlie St. Cloud ” de Ben Sherwood
Producator: Marc Platt
Producatori executivi: Michael Fottrell, Ben Sherwood
Durata: 99 min.
PREMIERA: 29 oct. 2010
Distribuit de Ro Image 2000



Bazat pe romanul de succes “The Death and Life of Charlie St. Cloud ” de Ben Sherwood , Charlie St. Cloud este o drama romantica despre un tanar care supravietuieste unui accident care il va face sa vada viata intr-un mod cu totul special.

In aceasta poveste extrem de incarcata emotional, Charlie St. Cloud (Zac Efron) se imbarca intr-o calatorie romantica pe parcursul careia va infrunta realitatile sumbre de zi cu zi descoperind, in acelasi timp, forta iubirii.

Un pasionat al sporturilor nautice, adorat de mama sa, Claire (Kim Basinger), dar si de fratele lui mai mic, Sam(Charlie Tahan), Charlie St. Cloud (Zac Efron) castiga o bursa care ii promite un viitor frumos, departe de plicticosul sau orasel natal. Insa visele sale sunt curmate brusc de o tragedie cumplita.

Dupa ce fosta sa colega de liceu, Tess (Amanda Crew), se intoarce acasa pe neasteptate, Charlie isi da seama ca trebuie sa faca o alegere: sa respecte promisiunea facuta cu patru ani in urma, sau sa-si continue viata cu fata de care tocmai se indragostise?

Gasind curajul sa lase in urma pentru totdeauna trecutul, Charlie descopera ca sufletul pe care merita cel mai mult sa il salveze este chiar sufletul lui.

Sinopsis Charlie St. Cloud

Intr-un accident de masina extrem de grav, Charlie ii promite fratelui sau, Sam, ca nu-l va parasi niciodata. Charlie este resuscitat de Florio (RAY LIOTTA), un ambulantier hotarat sa-l readuca la viata. Din pacate, Sam nu mai poate fi salvat.

Charlie ramane de neconsolat. In timpul ceremoniei funerare pentru fratiorul sau mai mic, Charlie fuge in paduricea din spatele cimitirului. Ziua e pe sfarsite, clopotele bisericii suna de seara. Deodata, Charlie ramane impietrit: in fata lui se afla Sam, cu o manusa de baseball in mana, asteptandu-si fratele pentru antrenamentul care le era ritual in fiecare seara.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.