Johnny English se intoarce!

Johnny English se intoarce!
Kudika
11 August 2011

Rowan Atkinson se intoarce la rolul de agent secret...din greseala care nu cunoaste frica si nu are simtul pericolului in comedia - thriller cu spioni Johnny English Reborn.

Gen: Comedie
Cu: Rowan Atkinson, Gillian Anderson, Dominic West, Rosamund Pike, Daniel Kaluuya

Regia: Oliver Parker
Scenariul: Hamish McColl, William Davies

PREMIERA: 23 sept. 2011

Rowan Atkinson
se intoarce la rolul de agent secret...din greseala care nu cunoaste frica si nu are simtul pericolului in comedia - thriller cu spioni Johnny English Reborn. In acest nou capitol, cel mai putin credibil agent secret afla in slujba Majestatii Sale trebuie sa opreasca un grup international de asasini inainte ca acestia sa ucida un lider mondial si sa declanseze, astfel, haosul global.

De cand superspionul MI7 a disparut de pe harta, a trait ascuns intr-o regiune izolata din Asia, unde si-a petrecut timpul slefuindu-si abilitatile unice. Dar, cand se afla ca s-a pus la cale un atentat la viata premierului Chinei, sefii sai din agentie trebuie sa dea de urma acestui agent foarte special. Acum, cand lumea are din nou nevoie de el, Johnny English trebuie sa intre din nou in actiune.

Avand o singura sansa sa se reabiliteze, acesta trebuie sa faca uz de cele mai avansate gadgeturi pentru a scoate la iveala o conspiratie ale carei tentacule se intind pana in KGB, CIA, ajungand pana si la MI-7. Cu numai cateva zile inainte de o conferinta a sefilor de state, un singur om trebuie sa foloseasca fiecare truc pe care il stie pentru a salva lumea. Pentru Johnny English dezastrul poate fi o solutie, dar esecul – niciodata!

Trailer oficial:

Vizionare placutaIti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri