Casa de vis

Casa de vis
Kudika
22 Septembrie 2011

Se spune ca unele case au amintiri. Pentru un barbat anume, casa lui este locul pentru care ar ucide sa poata uita de ea.

Gen: Thriller/actiune
Distributie: Daniel Craig, Naomi Watts, Rachel Weisz
Regia: Jim Sheridan
Scenariul: David Loucka

Se spune ca unele case au amintiri. Pentru un barbat anume, casa lui este locul pentru care ar ucide sa poata uita de ea. Daniel Craig, Rachel Weisz si Naomi Watts sunt vedetele thrillerului CASA DE VIS (Dream House), despre o familie care se muta intr-o casa despre care nu au idee ca acolo avusesera loc cu ceva timp inainte crime infioratoare. La putin timp de la mutarea in casa la care visasera de multa vreme, membrii familiei descopera cu oroare ca ei au devenit urmatoarele tinte ale ucigasului care distrusese si familia ce detinuse inainte casa.

Will Atenton (Daniel Craig) este un editor de carte care isi lasa slujba din New York pentru a se muta impreuna cu sotia sa, Libby (Rachel Weisz) si cu cele doua fetite ale sale intr-un orasel izolat din New England. Dar nici nu apuca sa se instaleze bine in noua lor viata, cind descopera ingroziti ca noul lor camin a fost scena crimei pentru o mama si copiii ei. Intregul oras e convins ca vinovat e sotul care le-a supravietuit.

Will incepe sa investigheze tragedia, dar singurul indiciu il primeste de la Ann Paterson (Naomi Watts), o vecina care era apropiata de familia care a murit. Pe masura ce Will si Ann incep sa puna cap la cap tulburatoarea drama, descopera ca povestea ultimului om care va parasi casa de vis a lui Will va fi la fel de inspaimintatoare pentru cel care va urma precum a fost pentru el.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:


Setari Cookie-uri