Setari Cookie-uri

Margin Call, drama de pe Wall Street

Plasat in universul financiar, unde mizele sunt uriase, MARGIN CALL este un thriller despre jucatorii-cheie dintr-o firma de investitii pe parcursul a 24 de ore din perioada inceputului crizei financiare mondiale, in 2008.

Distributia: Kevin Spacey, Paul Bettany, Jeremy Irons, Zachary Quinto, Penn Badgley, Simon Baker, Mary McDonnell, Demi Moore, Stanley Tucci
Regia si scenariul: JC Chandor

PREMIERA: 4 noiembrie 2011

Sinopsis

Plasat in universul financiar, unde mizele sunt uriase, MARGIN CALL este un thriller despre jucatorii-cheie dintr-o firma de investitii pe parcursul a 24 de ore din perioada inceputului crizei financiare mondiale, in 2008. Cand analistul-junior Peter Sullivan (Zachary Quinto) pune mana pe informatii care pot duce la caderea firmei, se porneste o avalansa care ii va aduce pe marginea prapastiei pe toti cei implicati la nivel decizional sau moral. Mergand dincolo de limitele genului, MARGIN CALL este o explorare a componentei umane a unui subiect mult prea adesea privit doar in alb si negru, un portret curajos si autentic al industriei financiare si al oamenilor din interior care iau decizii ce schimba viitorul nostru global.

Trailer oficial:



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Octombrie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.