Setari Cookie-uri

Filme must see de Craciun

Nu ai planuri de Sarbatori? Nu-i nimic, am rezolvat noi problema! Ce poate fi mai placut decat un concediu relaxant in care sa dormi dublu, sa mananci fara sa numeri calorii si sa stai tolanita in fata televizorului? In acest sens am pus la punct o serie de filme pe care trebuie sa le vezi de Sarbatori. Iata care sunt acestea:

Nu ai planuri de Sarbatori? Nu-i nimic, am rezolvat noi problema!

Ce poate fi mai placut decat un concediu relaxant in care sa dormi dublu, sa mananci fara sa numeri calorii si sa stai tolanita in fata televizorului? In acest sens am pus la punct o serie de filme pe care trebuie sa le vezi de Sarbatori. Iata care sunt acestea:

Home Alone 1

Macaulay Culkin in rolul unui pusti curajos, uitat acasa de familia lui chiar de Craciun, trebuie sa-si apere casa de doi talhari imbecili. Difuzat an de an la TV, filmul a devenit un clasic care nu trebuie ratat.




Home Alone 2


Acelasi pitic blond, ratacind singur prin New York, ajunge in conflict cu cei doi talhari incompetenti intr-un magazin de jucarii.




Jingle All the Way

Arnold Schwarzeneger alearga cu disperare dupa o jucarie pe care fiul sau si-o doreste foarte tare de Craciun. Problema? Mai e o singura jucarie si inca un tata disperat.



Deck the Halls

Desi catalogat drept un film slabut la putin timp de la lansare, este o comedie lejera, amuzanta, relaxanta, plina de "spiritul Craciunului".

Miracle on the 34th Street
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.