Setari Cookie-uri

Filme must see de Craciun

Nu ai planuri de Sarbatori? Nu-i nimic, am rezolvat noi problema! Ce poate fi mai placut decat un concediu relaxant in care sa dormi dublu, sa mananci fara sa numeri calorii si sa stai tolanita in fata televizorului? In acest sens am pus la punct o serie de filme pe care trebuie sa le vezi de Sarbatori. Iata care sunt acestea:

Multi au auzit de el, putini l-au si vazut. Un film vechi, alb-negru, pentru melancolici, visatori, boemi, romantici si cei care inca mai cred in miracole ;)




The Polar Express

Un muzical animat despre un copil care, in ajunul Craciunului, ajunge cu Expresul "Polar" in orasul lui Mos Craciun. O aventura care-ti va aminti de copilarie, pe vremea cand incercai sa nu adormi, ca sa-l prinzi pe Mos Craciun cand ateriezeaza pe acoperis.



How the Grinch Stole Christmas

O versiune moderna a povestii clasice a monstrului verde care incearca sa strice Craciunul furand toate cadourile si brazii impodobiti din casele oamenilor. In rolul principal, Jim Carey.




Nightmare Before Christmas

Un remake 3D al filmului "Cosmar inainte de Craciun", regizat de Tim Burton. Este povestea lui Jack, "Regele dovlecar", care traieste in orasul care sarbatoreste Halloween-ul in fiecare zi dar intr-o zi descopera Craciunul. Incercand sa aduca magia sarbatorii si in orasul monstruletilor si vrajitoarelor, el il rapeste pe Mos Craciun.





The Santa Claus

De pe acoperisul lui Scott Calvin ( Tim Allen ) cade ( si imediat dispare ) Mos Craciun. Imbracand costumul cazut in zapada, Scott devine noul Mos Craciun, sub ochii fascinati ai baietelului lui.




Un articol de Matei P.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.