Setari Cookie-uri

Selena Gomez: Prima data cand am auzit ca o sa facem un film, am crezut ca e o gluma

Disney Channel Romania asterne covorul magic si ii intampina pe fratii magicieni din Manhattan, Alex, Justin si Max Russo pe scena filmului de comedie-aventuri “Magicienii din Waverley Place- Filmul”, ce va avea premiera azi, 30 octombrie la orele 8.00am, 12pm si la 7.00pm la Disney Channel. Pe 28 august, filmul de magie a incantat publicul din SUA si a debutat pe pozitia a doua in topul productiilor originale Disney Channel din toate timpurile cu 11,4 milioane de telespectatori, dupa marele hit al lunii august din 2007- “High School Musical 2”.

Noua productie originala a Disney Channel prezinta distributia serialului de televiziune de succes, “Magicienii din Waverley Place”, inclusiv talentata adolescenta Selena Gomez, care o interpreteaza pe fiica mijlocie a familiei, Alex Russo, o adolescenta aventuroasa care mosteneste puteri magice. Selena este una din tinerele vedete ale Disney Channel, fiind descoperita in timpul unui casting international pentru tinere talente promitatoare in 2004. Rolurile sale includ aparitii ca invitat in "Zack & Cody-Ce viata minunata," "Hannah Montana” si cel mai recent, Selena a jucat alaturi de cea mai buna prietena a sa, Demi Lovato, in filmul "Princess Protection Programme", o productie originala a Disney Channel.

Povesteste despre activitatile amuzante pe care le-ai avut.
Selena
: In cateva scene am mers pe plaja. A fost frumos pentru ca nu simteam ca muncesc. Desi erau camere de filmat in spatele nostru, noi de fapt ne bucuram de o zi la plaja.
Pentru oamenii care nu stiu, despre ce e vorba in film?
Selena: Consider ca in film se poate vedea o parte mai serioasa a tuturor personajelor si asta imi place mult. Ne mentinem stilul comic cu tot ce presupune dar, cred ca filmul este mult mai serios. La inceputul filmului, o sa vedeti ca Alex si mama ei se contrazic si se cearta des. Pleaca intr-o vacanta de familie cu toate ca Alex nu vrea sa mearga. Asadar, cred ca la inceput se vede o parte mai obraznica a lui Alex. Apoi, isi doreste ca parintii ei sa nu se fi cunoscut niciodata astfel incat ea sa nu fie acolo iar dorinta ei se implineste. A ramas ca ea impreuna cu fratii ei sa gaseasca o modalitate de a desface vraja. Cred ca de-a lungul filmului, perspectiva lui Alex se schimba si ajunge sa realizeze ce familie minunata are si ce ar face fara ei. A fost infricosator pentru Alex sa isi imagineze viata fara ei. E un film educativ in final. Ea si-a invatat lectia.


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.