Setari Cookie-uri

Selena Gomez: Prima data cand am auzit ca o sa facem un film, am crezut ca e o gluma

Disney Channel Romania asterne covorul magic si ii intampina pe fratii magicieni din Manhattan, Alex, Justin si Max Russo pe scena filmului de comedie-aventuri “Magicienii din Waverley Place- Filmul”, ce va avea premiera azi, 30 octombrie la orele 8.00am, 12pm si la 7.00pm la Disney Channel. Pe 28 august, filmul de magie a incantat publicul din SUA si a debutat pe pozitia a doua in topul productiilor originale Disney Channel din toate timpurile cu 11,4 milioane de telespectatori, dupa marele hit al lunii august din 2007- “High School Musical 2”.

Noua productie originala a Disney Channel prezinta distributia serialului de televiziune de succes, “Magicienii din Waverley Place”, inclusiv talentata adolescenta Selena Gomez, care o interpreteaza pe fiica mijlocie a familiei, Alex Russo, o adolescenta aventuroasa care mosteneste puteri magice. Selena este una din tinerele vedete ale Disney Channel, fiind descoperita in timpul unui casting international pentru tinere talente promitatoare in 2004. Rolurile sale includ aparitii ca invitat in "Zack & Cody-Ce viata minunata," "Hannah Montana” si cel mai recent, Selena a jucat alaturi de cea mai buna prietena a sa, Demi Lovato, in filmul "Princess Protection Programme", o productie originala a Disney Channel.

Facand comparatie cu episoadele din Magicienii, filmul a fost mai solicitant din punct de vedere fizic, cu tot cataratul si alergatul. Vorbeste-ne putin despre lucrurile pe care le faci in film.
Selena: Am fost foarte enuziasmata de faptul ca mi-am facut singura cascadoriile, desi aveam o dublura. In una din scene, trebuia sa ma tin cu o mana de o stanca si cu cealalta sa apuc ceva. A fost chiar un antrenament solicitant. Totodata, am mers prin padurea tropicala, care mi s-a parut foarte frumoasa dar, cu siguranta, a fost o alta provocare. Intr-o alta scena, Jennifer si cu mine trebuia sa ne tinem echilibrul pe o masina…?…in miscare ceea ce a fost foarte amuzant. Imi amintesc ca dupa ultima zi de filmare spuneam ca n-as fi crezut ca filmul o sa presupuna atat de multa conditie fizica. Ma uitam in urma cu uimire la toate lucrurile pe care a trebuit sa le fac si mi se parde atletic, iar eu nu sunt prea atletica.
Cine mai are nevoie de sala de fitness, nu-i asa?
Selena: Cu siguranta, mai ales cand ai de filmat Magicienii din Waverly Place.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.