Setari Cookie-uri

Selena Gomez: Prima data cand am auzit ca o sa facem un film, am crezut ca e o gluma

Disney Channel Romania asterne covorul magic si ii intampina pe fratii magicieni din Manhattan, Alex, Justin si Max Russo pe scena filmului de comedie-aventuri “Magicienii din Waverley Place- Filmul”, ce va avea premiera azi, 30 octombrie la orele 8.00am, 12pm si la 7.00pm la Disney Channel. Pe 28 august, filmul de magie a incantat publicul din SUA si a debutat pe pozitia a doua in topul productiilor originale Disney Channel din toate timpurile cu 11,4 milioane de telespectatori, dupa marele hit al lunii august din 2007- “High School Musical 2”.

Noua productie originala a Disney Channel prezinta distributia serialului de televiziune de succes, “Magicienii din Waverley Place”, inclusiv talentata adolescenta Selena Gomez, care o interpreteaza pe fiica mijlocie a familiei, Alex Russo, o adolescenta aventuroasa care mosteneste puteri magice. Selena este una din tinerele vedete ale Disney Channel, fiind descoperita in timpul unui casting international pentru tinere talente promitatoare in 2004. Rolurile sale includ aparitii ca invitat in "Zack & Cody-Ce viata minunata," "Hannah Montana” si cel mai recent, Selena a jucat alaturi de cea mai buna prietena a sa, Demi Lovato, in filmul "Princess Protection Programme", o productie originala a Disney Channel.

La ce te-ai gandit cand ai auzit prima data ca vei face un film si ca se va filma in Puerto Rico?
Selena: Prima data cand am auzit ca o sa facem un film, am crezut ca e o gluma. Eram in cladirea Disney si ne-au spus ca o sa filmam in Puerto Rico. Eu chiar ma intrebam cand aveau de gand sa ne anunte si pot spune ca am aflat cu doua sau trei saptamani inainte ca proiectul e real. Sa fiu sincera, mi-a parut rau ca mergeam in Puerto Rico fara Demi de aceasta data, mai ales ca acolo am filmat impreuna pentru filmul Programul de Protectie a Printeselor. Dar a fost amuzant. A fost placut sa fiu cu colegii de platou, ca o mini vacanta.

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.