Setari Cookie-uri

Filme de concediu: Anatomia lui Grey

Te plictisesti in concediu? Nu-i nimic, te invatam noi cum sa iti ocupi timpul in mod placut! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te uiti la primele cinci minute din serialul Anatomia lui Grey. Mai apoi, dependenta isi va spune cuvantul!

Te plictisesti in concediu? Nu-i nimic, te invatam noi cum sa iti ocupi timpul in mod placut! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te uiti la primele cinci minute din serialul Anatomia lui Grey. Mai apoi, dependenta isi va spune cuvantul!

Faceti-va o programare pentru intalnirea cu cei mai sexy doctori, caci Anatomia lui Grey revine. Urmariti primele 14 episoade din sezonul al doilea al celui mai atragator serial TV, in acest set DVD.

Viata devine tot mai palpitanta pentru doctorii si rezidentii din spitalul Seattle Grace in acest al doilea an, in care relatia lui Meredith cu Derek devine si mai complicata o data cu sosirea sotiei lui Derek. Cristina infrunta cateva probleme medicale proprii, iar Alex da frau liber obsesiei lui pentru Izzie.

Urmariti Anatomia lui Grey, precum si multe ore de materiale bonus inedite, inclusiv scene taiate la montaj, interviuri din culise si multe altele.

ANATOMIA LUI GREY

Sezonul 2, Partea intai

Episodul 1

Meredith incearca sa lucreze cu Addison, sotia lui Derek, in timp ce George e tinta barfelor din spital. Meredith si Cristina discuta la un pahar despre experientele lor la intalniri cu rezidentii din spital. In timp ce se afla la bar, barmanul Joe lesina.

Episodul 2

Tensiunea creste intre Addison si Meredith. Meredith se surprinde ca o place pe Addison, ceea ce ii genereaza o multime de sentimente contradictorii. E dezvaluit motivul secret al despartirii lui Derek de Addison. Toti internii colaboreaza pentru a salva o familie implicata intr-un accident de masina.

Episodul 3

Cristina si Meredith discuta daca e bine sau nu din partea Cristinei sa ii spuna lui Burke ca e insarcinata cu copilul lui. Alex si Izzie incep sa se placa. Mama lui Meredith e adusa in spital ca pacienta, complicand si mai mult viata deja stresanta a fiicei sale. George primeste sarcina dificila de a se ocupa de mama lui Meredith.

Episodul 4

Desi Cristina ar trebui sa se refaca, ea se epuizeaza pe sine si isi epuizeaza si colegii, incercand sa dovedeasca faptul ca mai e capabila sa fie doctor. Pentru a-i complica viata si mai mult, mama Cristinei vine sa aiba grija de ea pana la insanatosire. Prezenta doctorului Ellis Grey face ca totul in spitalul Seattle Grace sa se invarta in cerc.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.