Setari Cookie-uri

Filme de concediu: Anatomia lui Grey

Te plictisesti in concediu? Nu-i nimic, te invatam noi cum sa iti ocupi timpul in mod placut! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa te uiti la primele cinci minute din serialul Anatomia lui Grey. Mai apoi, dependenta isi va spune cuvantul!

Episodul 5

Derek si Meredith conving un barbat sa accepte o interventie chirurgicala care ii poate salva viata fiicei sale. Meredith face o descoperire uimitoare despre trecutul mamei ei. George si Alex sunt prinsi intr-un lift cu un pacient care are nevoie urgenta de o operatie.

Episodul 6

Un accident feroviar umple Seattle Grace cu pacienti. Izzie e silita sa aleaga intre o prietenie si avansarea in cariera. Cristina incearca sa gaseasca piciorul unui pacient, iar Alex incepe sa se intrebe daca e facut sa fie doctor. Aflam soarta relatiei lui Meredith cu Derek.

Episodul 7

Cristina, Meredith si Izzie incearca sa inteleaga ce nu e in regula cu un pacient, un barbat pe nume "Shane" care, aparent, e insarcinat. Intre timp, tratand un pacient tanar si foarte rasfatat, Alex intelege ca trebuie sa fie mai deschis cu Izzie.

Episodul 8

Derek si Addison se cearta din cauza vizitei unor prieteni vechi, care solicita o interventie chirurgicala radicala. George incearca sa inteleaga de ce un pacient care a cazut de la etajul 5 si a supravietuit nu se bucura ca e in viata, iar un barbat in varsta ia o decizie dureroasa cand afla ca sotia lui mai are doar cateva luni de trait.

Episodul 9

Ziua Recunostintei a sosit la Seattle Grace, iar internii nu vor sa admita cat le este de greu in timpul sarbatorilor. George trebuie sa suporte inca o data traditia anuala a familiei O'Malley de a vana curcani. Meredith ajuta un pacient care s-a trezit dintr-o stare vegetativa de 16 ani.

Episodul 10

Meredith are o aventura de o noapte si apoi e teribil de jenata cand barbatul apare la spital, cerand ajutorul intr-o problema medicala ciudata. O femeie insarcinata cu cvintupleti e epuizata si derutata de posibilele probleme medicale ale sarcinii sale cu risc crescut. Izzie e frustrata de greselile lui Alex.

Episodul 11

O detinuta isi risca viata pentru a iesi de la izolare. Internii supravegheaza indeaproape cvintupletii prematuri care au multe probleme medicale. Frustrarea lui Izzie din cauza lui Alex atinge punctul culminant, iar Addison ii da o lectie usturatoare.

Episodul 12

Un baiat care are nevoie de un transplant de cord, dar considera ca nu e bine sa-l faca, produce o ruptura inre Cristina si Burke. Internii se aduna sa il ajute pe Alex sa isi ia examenul, iar Meredith ii reaminteste lui Izzie ce presupune cu adevarat spiritul Craciunului.

Episodul 13

Lui Izzie ii trece in sfarsit pasiunea pentru Alex cand il cunoaste pe Denny Duquette, un pacient care asteapta un transplant de cord. Pe holurile spitalului, George e foarte ocupat sa trateze un hermafrodit adolescent.

Episodul 14

Meredith si Cristina isi neaga adevaratele ganduri despre relatiile lor curente. George are probleme cu externarea unui pacient in varsta care nu e bolnav, dar refuza sa paraseasca spitalul Seattle Grace. Alex primeste rezultatele examenelor.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.