Chihuahua de Beverly Hills

Chihuahua de Beverly Hills

In comedia Chihuahua de Beverly Hills, Chloe (vocea lui DREW BARRYMORE), o catelus Chihuahua din Beverly Hills care poarta ghetute si coliere de diamante, se bucur atat de mult de viata ei luxoasa, incat abia daca il baga in seama pe Papi (vocea lui GEORGE LOPEZ), un Chihuahua indrgostit lulea de rasftata potaie. Insa cand Chloe se ratceste in Mexic si singurul care o poate ajuta sa isi gseasca drumul spre casa este un ciobanesc german versat in ale strazii (vocea lui ANDY GARCIA), Papi trece granita si, pentru a-si salva iubirea adevrata, isi uneste fortele cu o echipa extrem de pestrita: trei caini (vocile lui PLCIDO DOMINGO, LUIS GUZMAN si EDDIE PIOLIN SOTELO), doi oameni (PIPER PERABO, MANOLO CARDONA), un sobolan smecher (vocea lui CHEECH MARIN) si o iguana nervoasa (vocea lui PAUL RODRIGUEZ).

50% razboinic. 50% iubit. 100% chihuahua.

In comedia “Chihuahua de Beverly Hills”, Chloe (vocea lui DREW BARRYMORE), o catelus Chihuahua din Beverly Hills care poarta ghetute si coliere de diamante, se bucur atat de mult de viata ei luxoasa, incat abia daca il baga in seama pe Papi (vocea lui GEORGE LOPEZ), un Chihuahua indrgostit lulea de rasftata potaie. Insa cand Chloe se ratceste in Mexic si singurul care o poate ajuta sa isi gseasca drumul spre casa este un ciobanesc german versat in ale strazii (vocea lui ANDY GARCIA), Papi trece granita si, pentru a-si salva iubirea adevrata, isi uneste fortele cu o echipa extrem de pestrita: trei caini (vocile lui PLÁCIDO DOMINGO, LUIS GUZMAN si EDDIE “PIOLIN” SOTELO), doi oameni (PIPER PERABO, MANOLO CARDONA), un sobolan smecher (vocea lui CHEECH MARIN) si o iguana nervoasa (vocea lui PAUL RODRIGUEZ).

O poveste despre cum sa iti gsesti eul adevrat si sa fii credincios locului de unde ai plecat, acest film de actiune are in distributie si actori: JAMIE LEE CURTIS, in rolul Mtusii Viv; JOSÉ MARÍA YAZPIK, in rolul ticlosului Vasquez; MAURY STERLING - Rafferty, JESÚS OCHOA – ofiterul Ramirez si EUGENIO DERBEZ – proprietarul de magazin.

Insa adevratele vedete ale filmului sunt actorii canini, adorabili, impecabil dresati si de faima cu adevrat internationala. In numar de peste 200, ei includ o multime de potai si o diversitate de rase: Doberman, Ciobnesc German, Chihuahua, Poodle, Mops, Buldog Frantuzesc, St. Bernard, Labrador si Dachshund, ca sa numim doar cativa. Unii au fost gasiti la adaposturi din Los Angeles si Mexic, in timp ce altii sunt caini bine dresati de la Hollywood.

Vizionare placuta


Kudika
26 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri