Setari Cookie-uri

Film: Tinker Bell

Zana Clopotica, colega de ghidusii a lui Peter Pan, este acum vedeta celui mai nou film de animatie Disney: Tinker Bell. O calatorie in taramul magic din Valea Ielelor, unde descoperim cum pregatesc zanele, prin minuni numai de ele stiute, sosirea primaverii! Tacuta in toate ecranizarile de pana acum, Clopotica vorbeste pentru prima data in aceasta poveste spectaculoasa, creata cu fantezie si umor, prima dintr-o serie de filme Disney special dedicata zanelor. Hai sa le cunoastem!

Zana Clopotica, colega de ghidusii a lui Peter Pan, este acum vedeta celui mai nou film de animatie Disney: “Tinker Bell”. O calatorie in taramul magic din Valea Ielelor, unde descoperim cum pregatesc zanele, prin minuni numai de ele stiute, sosirea primaverii! Tacuta in toate ecranizarile de pana acum, Clopotica vorbeste pentru prima data in aceasta poveste spectaculoasa, creata cu fantezie si umor, prima dintr-o serie de filme Disney special dedicata zanelor. Hai sa le cunoastem!

V-ati intrebat vreodata cum de-si schimba natura straiul? Cine-i da culori si farmec cand isi plimba anotimpurile alaiul? Ei bine, toate sunt opera zanelor. Inzestrate cu talente fel de fel, zanele pregatesc natura pentru fiecare anotimp: daruiesc lumina si calauzesc apele, dau viata florilor, imblanzesc animalele si cate si mai cate. Intr-o buna zi, in Valea Ielelor (Pixie Hollow), taramul magic unde-si fac zanele veacul, ia nastere Tinker Bell – Clopotica. In vreme ce zanele se pregatesc sa aduca primavara pe Continent, Clopoticai i s-a harazit darul mestesugului si ar trebui sa ramana in Valea Ielelor, alaturi de ceilalti mesteri care plasmuiesc minunatiile de care au nevoie zanele in magia lor.



Indaratnica de fel, Clopotica nu-si accepta menirea, considerand-o neimportanta, si isi roaga prietenele - Iridessa, zana luminii, Rosetta - zana florilor, Fauna – zana animalelor si Boare-Argintie, zana apelor - sa o invete tainele lor ca sa le poata insoti pe Continent. Dar astfel Clopotica isi reneaga adevarata personalitate si incercarile ei de a schimba talentul cu care a fost inzestrata nu fac decat sa complice misiunea zanelor si sa primejduiasca sosirea primaverii! Incurajata de prietenele ei, Clopotica descopera ca isi poate rezolva nemultumirile numai daca isi foloseste abilitatile unice de zana-mestera. Inventiva si perseverenta, reuseste sa refaca toate pregatirile pentru venirea primaverii, salveaza situatia si se convinge ca poate infaptui lucruri magice doar daca se accepta pe ea insasi. Zanele exista cu adevarat... atata vreme cat credem in ele. Iar cu incredere si putin praf de zane, totul devine posibil!

Magia Disney nu inseamna insa doar povesti memorabile si scenarii bine ticluite: este farmec, pasiune si mister, imagine desavarsita si perfectiunea detaliilor! O multime de specialisti in animatie isi pun la lucru experienta alaturi de noua tehnologie digitala 3D dedicand ani intregi de munca celor mai fine detalii pentru a ne oferi de fiecare data o imagine de o calitate extraordinara, o claritate fara precedent, un film pe care sa-l revedem oricand cu aceeasi placere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.