Setari Cookie-uri

Film: Tinker Bell

Zana Clopotica, colega de ghidusii a lui Peter Pan, este acum vedeta celui mai nou film de animatie Disney: Tinker Bell. O calatorie in taramul magic din Valea Ielelor, unde descoperim cum pregatesc zanele, prin minuni numai de ele stiute, sosirea primaverii! Tacuta in toate ecranizarile de pana acum, Clopotica vorbeste pentru prima data in aceasta poveste spectaculoasa, creata cu fantezie si umor, prima dintr-o serie de filme Disney special dedicata zanelor. Hai sa le cunoastem!

Asa cum v-a obisnuit, Disney va permite sa urmariti filmele de animatie in varianta dublata sau in cea subtitrata, dupa cum preferati. Astfel, in limba romana, Aylin Cadir da “voce” Zanei Clopotica, Florentina Tilea vorbeste cu florile ca Rosetta, Adina Lucaciu raspandeste lumina in rolul Iridessei, Tamara Roman este Boare-Argintie, Madalina Ghitescu intra in pielea Faunei, Anca Sigartau da viata Zanei Maria, Cristian Neacsu il interpreteaza pe Terence, George Constantinescu si Ciprian Cojenel fac echipa in rolurile Clank si Boloboc, Ioana Sihota e Vidia cea rautacioasa si Catalina Mustata guverneaza peste zane ca Regina Clarion.



Din bonusurile speciale incluse pe DVD aflam cum reusesc zanele sa aduca minunile naturii, cum au creat realizatorii filmului tinutul magic al zanelor, si cum isi antreneaza Clopotica talentele de zana, descoperim scene eliminate la montaj si noul videoclip muzical “Fly To Your Heart” interpretat de Selena Gomez. O poveste fermecatoare, disponibila numai pe DVD, incepand de saptamana aceasta, in supermarket-urile si magazinele de specialitate din toata tara!

Pret recomandat: 54,9 RON.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Decembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.