Setari Cookie-uri

Direct de la Berlin, filme romanesti

Echipa B-EST IFF are bucuria sa va anunte ca trei dintre cele patru filme romanesti prezente anul acesta in diferite sectiuni ale Berlinalei vor concura la premiile celei de-a V-a editii a Festivalului International de Film B-EST IFF.

Evenimentele din RENOVARE (o coproductie Filmalee, HiFilm Productions & Hochschule for Fernsehen und Film Munchen) au drept protagonisti trei membri ai aceleiasi famililii. Astfel, in afara de propriile ei treburi de peste zi, Diana (Clara Voda) incearca sa tina sub control renovarea apartamentului familial. Fiul ei, Alex (Andrei Runcanu), abia daca mai are timp de renovare si de iubita, caci termenul de predare al lucrarii de diploma se apropie cu pasi repezi. Colac peste pupaza, bunica lui (Simona Bondoc) si mama a Dianei, isi doreste, mai mult ca niciodata, putina atentie din partea propriei ei familii ce pare s-o ingore tot mai mult si mai des...

De asemena, va reamintim pe aceasta cale ca cea de-a V-a editie a Festivalului International de Film B-EST va avea loc la Bucuresti, in perioada 23-30 martie 2009, la cinema Studio.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.