Setari Cookie-uri

Weekend pe DVD

Pentru un weekend relaxant ti-am pregatit un mix format din doua comedii si un film de actiune. Desigur, nimic nu se poate compara cu il capo di tutti capi al filmelor clasice, o productie s-a clasat pe locul doi in topul celor mai bune 100 de filme, trilogia Nasul.

Trilogia „Nasul”

„Nasul”, ecranizarea romanului omonim al lui Mario Puzo, s-a clasat al doilea in topul celor mai bune 100 de filme realizat de Institutul American de Film in 2007. La peste 30 de ani de la productia primei parti, trilogia se relanseaza pe DVD laolalta cu doua discuri de interviuri si alte materiale speciale, intr-o editie de colectie, restaurata la calitate digitala si purtand autograful regizorului Francis Ford Coppola. O oferta pe care, vorba Nasului, n-o puteti refuza.

Distins cu multiple premii si nominalizari si considerat cel mai bun film din istorie de Entertainment Weekly, „Nasul” este un punct de referinta in cinematografia secolului XX, explorand puterea, traditia, iubirea si razbunarea in controversata lume a clanurilor mafiote. in compania unei distributii colosale, din care fac parte Marlon Brando, Al Pacino, Robert de Niro, Diane Keaton, Andy Garcia, Robert Duvall s.a., „Nasul” prezinta povestea clanului mafiot Corleone fondat si prezidat de Vito, un italian imigrat in SUA in anii 1910.

Muchia dintre glorie si declin se dilata si se contracta in ritm de mitraliere, Nasu’ face propuneri de nerefuzat, in timp ce viata se scurge, periculoasa si inexorabila, spre aceeasi concluzie: indiferent de succesori, aliante si tradari, Mafia si Nasul par legati intr-o simbioza cvasi-organica: don Vito a scris istorie ca demiurg si mentor al uneia din cele mai de temut retele interlope americane; acum, Cosa Nostra ii semneaza sentinta la viata si la moarte, ii dezbina ori ii apropie familia, il inconjoara de prieteni fideli sau tradatori, il ridica si-l coboara intr-un carusel de neoprit, ce rezista chiar si dincolo de moarte, transmitandu-se urmasilor ca o mostenire genetica nedorita, ce le-a hotarat viata inca dinainte de a se naste.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.