Setari Cookie-uri

Weekend pe DVD

Pentru un weekend relaxant ti-am pregatit un mix format din doua comedii si un film de actiune. Desigur, nimic nu se poate compara cu il capo di tutti capi al filmelor clasice, o productie s-a clasat pe locul doi in topul celor mai bune 100 de filme, trilogia Nasul.

Pe langa comentariile regizorului Coppola care insotesc cele trei filme, alte doua discuri, cu peste 4 ore de materiale suplimentare, ofera cinefililor o perspectiva inedita asupra productiei: materialele speciale originale – „Familia Nasului: O privire detaliata”, „in sanul unui clan mafiot” – toate secretele, scene taiate, detalii despre locatiile de filmare, muzica, arborele genealogic si istoricul familiei Corleone, echipa de productie etc., precum si materialele bonus create in exclusivitate pentru reconstituirea „orchestrata” de Coppola: „Lumea Nasul”, „Capodopera care aproape era sa fie ratata”, „Cand s-au oprit filmarile”, „Salvarea ulterioara – Nasul se dezvaluie”, „Nasul pe covorul rosu”, patru filme de scurt-metraj si alte surprize. „Nasul” este o productie Paramount Pictures distribuita de Prooptiki Romania.

Paul, mare politist la mall

Dupa ce si-a castigat priza la public in spectacole de stand-up comedy, s-a lasat cuplat de Will Smith in “Hitch” si a primit o nominalizare la Premiile Emmy pentru sitcom-ul “King Of Queens”, Kevin James da o noua savoare umorului american in comedia Sony Pictures “Paul, mare politist la mall”, disponibila acum pe DVD si Blu-ray.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.