2 x Erica + 2 x Mediumul = Seara fetelor!

2 x Erica + 2 x Mediumul = Seara fetelor!
Kudika
6 Noiembrie 2009

Duminica este seara fetelor la Hallmark Channel. Acum ai 2 episoade din serialul ôIn mintea Ericaiö si 2 din ôMediumulö, sezonul 5

In mintea Ericai - duminica, orele 20.00 & 21.00

Episodul 7: Such a Perfect Day

Cu stresul vietii profesionale si familiale cantarind greu pe umerii Ericai, Dr. Tom ii ofera un moment de relaxare, trimitand-o inapoi intr-o zi perfecta.

Episodul 8: This Be The Verse

Cu Tom Kippur la orizont, Erica ii cere iertare Samanthei. Dar iertarea vine greu si, inainte ca Erica s-o pretinda de la sora ei, trebuie sa invete sa-si ierte parintii cand se intoarce in timp pentru a intelege de ce s-au despartit.

Mediumul – duminica, orele 22.00 & 23.00

Patricia Arquette, castigatoarea premiului Emmy pentru “Cea mai buna actrita in rol principal” si nominalizata pentru inca 3 premii Golden Globes se intoarce in sezonul 5 pe Hallmark Channel.

MEDIUMUL este serialul inspirat de viata mediumului real din Statele Unite, Allison Dubois, interpretata de Patricia Arquette. Allison, sotie si mama a trei fetite (Ariel, Bridgette si Marie), este inzestrata cu un dar special: poate sa comunice cu mortii si are o intuitie inascuta cu privire la oameni. Sotul ei, Joe (Jake Weber), ii accepta aceasta chemare si o sprijina, cu atat mai mult cu cat abilitatile lui Allison sunt acum cunoscute de toata lumea.

La lucru, Allison il ajuta pe procurorul Devalos (Miguel Sandoval) in rezolvarea crimelor, folosindu-si capacitatile paranormale. Visele ei deseori ii ofera indicii despre oamenii disparuti si atunci cand atinge o persoana poate vedea dincolo de aparente, sufletul acesteia. Fiicele ei par sa dezvolte puteri similare, in special Ariel, cea mai mare dintre fete, care deseori are vise premonitorii.

Vizionare placuta


Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri