Setari Cookie-uri

Star Trek: colectia

Setati data stelara, activati motoarele, fiti cu ochii pe klingonieni, pornim cu toata viteza inainte spre explorarea noilor frontiere... va prezentam cu o vitez supersonica Star Trek: colectia

Star Trek: Filmul

USS Enterprise se avanta din nou in spatiul cosmic in aceasta Editie a Regizorului – varianta noua, minunat restaurata, a filmului clasic Star Trek original. Noua versiune prezinta efecte vizuale imbunatatite si un nou sound mix, supervizat de legendarul regizor Robert Wise.

Cand un extraterestru neidentificat distruge trei nave klingoniene puternice, capitanul James T. Kirk (William Shatner) se intoarce pe USS Enterprise, nava recent transformata, pentru a prelua comanda. Leonard Nimoy, DeForest Kelley si actorii din distributia serialului original Star Trek, atat de apreciat, se mobilizeaza la viteza stelara pentru a impiedica intrusul extraterestru sa isi continue zborul neincetat catre Pamant.

Star Trek: Mania lui Khan

Nava Federatiei Stelare USS Enterprise este intr-o misiune de rutina, pentru manevre de instructie, iar Amiralul James T. Kirk (William Shatner) pare impacat cu gandul ca aceasta inspectie ar putea fi ultima misiune spatiala din cariera sa.

Dar Khan s-a intors.

Ajutat de banda sa de supraoameni modificati genetic si exilati, Khan (Ricardo Montalban) – un rebel genial de pe Pamantul din secolul 20 – a incalcat Regula Nr. 1 a Statiei Spatiale, a furat un dispozitiv strict secret numit Proiectul Genesis, a obtinut prin forta controlul asupra unei alte nave a Federatiei, iar acum pune la cale o capcana mortala pentru Kirk, vechiul sau dusman, amenintand sa produca un Armaghedon de proportii cosmice!

Star Trek: In cautarea lui Spock

Amiralul Kirk l-a invins pe Khan, iar planeta Genesis a fost creata, dar totul e in zadar. Spock e mort, iar McCoy innebuneste in mod inexplicabil. Apoi o vizita surpriza a lui Sarek, tatal lui Spock, ofera o revelatie uluitoare: in McCoy se ascunde esenta vie a lui Spock.

Cum un prieten al sau este in viata, iar altul nu, insa amandoi sunt chinuiti de durere, Kirk incearca sa ii ajute furand USS Enterprise si incalcand carantina impusa de Flota Stelara pe planeta Genesis. insa si klingonienii au aflat de Genesis, iar acum se grabesc sa il intalneasca pe Kirk, intr-o infruntare mortala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.