Setari Cookie-uri

Star Trek: colectia

Setati data stelara, activati motoarele, fiti cu ochii pe klingonieni, pornim cu toata viteza inainte spre explorarea noilor frontiere... va prezentam cu o vitez supersonica Star Trek: colectia

Star Trek: Drumul spre casa

William Shatner, Leonard Nimoy si restul echipajului de pe USS Enterprise se avanta din nou in spatiul cosmic, intr-una dintre cele mai apreciate si mai uimitoare aventuri Star Trek din toate timpurile.

Suntem in secolul 23 si o misterioasa putere extraterestra ameninta Pamantul, evaporand oceanele si distrugand atmosfera. intr-o incercare disperata de a salva omenirea, Kirk si echipajul sau trebuie sa calatoreasca inapoi in timp, in orasul San Francisco al anului 1986, unde vor gasi o lume plina de fenomene punk, pizza si autobuze cu bilet la pret fix - toate la fel de straine pentru ei ca si oricare alte elemente intalnite in celalalt capat al galaxiei. O misiune incitanta, plina de actiune, pentru echipajul navei Enterprise!

Star Trek: Ultima Frontiera

Data stelara: 8454.130. Plecat in vacanta, capitanul Kirk se confrunta cu doua provocari: sa urce muntele El Capitan de pe Yosemite si sa il invete pe Spock cantece de tabara. Dar vacanta lor se termina brusc cand un vulcanian rebel deturneaza Enterprise si o piloteaza intr-o calatorie care urmareste sa afle cele mai ascunse secrete ale universului.

Vedetele Star Trek se intorc pentru una dintre cele mai uimitoare calatorii ale lor de pana acum, plina de suspansul si umorul cu care fanii s-au obisnuit deja. Legati-va deci centurile de siguranta, pentru un salt incitant in necunoscut, care este ”in egala masura o odisee spirituala si o aventura spatiala, fiind deci o poveste cu atat mai bogata.” (Kevin Thomas, Los Angeles Times)

Star Trek VI: Taramul nedescoperit

Enterprise conduce o lupta pentru pace, in cea mai spectaculoasa aventura Star Trek a tuturor timpurilor! Dupa ani intregi de razboaie, Federatia si Imperiul Klingonian se pregatesc pentru discutii de pace. insa perspectiva unui glasnost de proportii cosmice intre dusmani inraiti este alarmanta pentru Amiralul Kirk (William Shatner). ”Avem de-a face cu niste animale!” avertizeaza el.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.