Setari Cookie-uri

Star Trek: colectia

Setati data stelara, activati motoarele, fiti cu ochii pe klingonieni, pornim cu toata viteza inainte spre explorarea noilor frontiere... va prezentam cu o vitez supersonica Star Trek: colectia

Cand o nava klingoniana este atacata, iar Enterprise este considerata vinovata, demonii razboiului isi arata din nou coltii, iar cele doua tabere se pregatesc pentru ceea ce ar putea fi intalnirea lor finala, pe viata si pe moarte. in regia lui Nicholas Meyer (STAR TREK: MaNIA LUI KHAN), acest film de actiune si aventura este plin de suspans de proportii galactice, ”in fata caruia nu veti putea rezista” (James Verniere, Boston Herald).

Star Trek: Generatii

Trei ofiteri in retragere ai Flotei Stelare, James T. Kirk (William Shatner), Montgomery Scott (James Doohan) si Pavel Chekov (Walter Koenig) sunt invitatii de onoare la bordul unei nave recent botezate Enterprise-B. Efectuarea unui test ia insa o intorsatura neasteptata cand nava intalneste doua alte nave, ramase blocate in interiorul unei benzi energetice misterioase, Nexus. in timpul unei periculoase tentative de salvare, Kirk este absorbit in spatiul cosmic. Sapte decenii mai tarziu, capitanul Jean-Luc Picard si echipajul de pe Enterprise-D salveaza un fizician el-aurian pe nume Soran (Malcolm McDowell). Fara stirea lui Picard, Soran pune la cale un plan ucigas, care include distrugerea navei Enterprise si a altor cateva milioane de vieti. Acum, singura speranta pentru viitor a lui Picard se ascunde in Nexus... in persoana unui legendar capitan din trecut.

Star Trek: Primul contact

Capitanul Jean-Luc Picard si echipajul sau se implica in cea mai palpitanta aventura a lor de pana acum – un eveniment SF care ”iese cu mandrie in evidenta”. (Richard Corliss, Time)

isi spun ”Borgi” – un grup pe jumatate organic, pe jumatate alcatuit din masinarii, dar avand un unic tel: sa cucereasca si sa asimileze toate rasele. Condusi de regina lor cea seducatoare, dar sadica (Alice Krige), Borgii se indreapta acum spre Pamant, punand la cale un plan marsav: sa modifice istoria.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.