Setari Cookie-uri

Concert EvO

Cand? Miercuri, 2 aprilie 2008. Imediat dupa ziua pacalelilor, pentru ca nu va pacalim, e chiar pe bune si se canta pe bune

In toamna lui 2006, in locul lui Sebastian, vine Horia Mocian (chitarist ritmic, keyboards, backing vocals). Horia este student la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, iar inainte de a se alatura trupei EvO, a activat in cover-bandul "The Light Fantastic" si a avut multe experiente si proiecte muzicale alaturi de instrumentisti si solisti din Suceava. Iarna lui 2006 este rezervata repetitiilor si compunerilor de piese in noua formula.

Silviu paraseste trupa in aprilie 2007, si este inlocuit la bass de Alexandru Todoran. Alex – cel mai tanar membru al trupei - cantase inainte alaturi de Crown si Acustica.
Primul concert de amploare in noua formula are loc in iunie 2007, in cadrul festivalului Hard as Rock 2007 (alaturi de Iris, Iron Maidnem – Ungaria – si Raza). Urmeaza apoi Stufstock 5 (2007) in luna august.

Pe data de 3 noiembrie 2007 EvO lanseaza primul material independent,”Departe de nori”. Ep-ul contine piese noi , poze si de asemenea si videoclipul piesei “Departe de nori”, pe care va invitam sa il urmariti.

Citește și:

Incepand cu 2008, intr-o formula de patru, EvO lucreaza la primul album.Cei care vor sa afle mai multe informatii despre aceasta trupa sau sa asculte mai multe piese o pot face vizitand site-ul oficial al trupei EvO: https://www.trupaevo.ro/

Vizionare placuta


Kudika
24 Martie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.