Setari Cookie-uri

Baddies la Bucuresti

In februarie, Baddies vin la Bucuresti in cadrul evenimentului Hypestreet Goes Live, organizat de OneDay si Hypestreet. Concertul va avea loc vineri, 5 februarie, de la ora 21, in Club Mojo (Gabroveni, 14), iar in deschidere ii veti asculta pe The Mono Jacks.

Hypestreet este un proiect ce incurajeaza fuziunile artistice underground si aduce in prim plan realizari ale artistilor tineri care au ceva de spus si au nevoie de promovare, expozitii, carte, muzica si interviuri. Strada Hype este un mini-univers si o alta fata a Bucurestiului. Pe Hypestreet se circula cu bicicleta si skate-ul, iar iarna cu placa. Cafeaua se bea in galeria de arta digitala, seara se serveste vin la un performance de dans contemporan, iar pana spre dimineata lumea danseaza la un DJ set.
OneDay este o initiativa de extindere a circuitului muzical independent din Romania, un proiect autofinantat de promovare a artistilor locali si internationali de pe scena indie. Proiectul s-a dezvoltat pana acum in doua directii: online, printr-un spatiu de upload (concept asemanator MySpace) unde sunt prezente astazi peste 70 de trupe romanesti, si prin realizarea compilatiei OneDay Mix, ajunsa anul acesta la a doua editie, disponibila spre download gratuit pe site, si offline prin organizarea si promovarea de concerte live cu trupe autohtone si straine.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.