Setari Cookie-uri

4 concerte pe gustul urechilor tale!

In perioada imediat urmatoare te asteapta 4 concerte de exceptie. Daca nu ti-ai facut planuri in acest weekend, atunci iti recomandam concertul lui Mircea Baniciu, din aceasta sambata, la Hard Rock Cafe. Miercuri, 14 octombrie 2009 Trupa Zgarie Nori va invita la concert, in Club MOJO - Brit Room. Pe 27 octombrie Natalie Cole promite un concert memorabil, iar pe 6 noiembrie Sandra te asteapta la concertul ce-ti garanteaza sa trezeasca la viata gustul pentru muzica buna.

Mircea Baniciu se afla la cel de-al treilea concert pe scena Hard Rock Cafe, artistul fiind unul dintre invitatii speciali ai galei Seara cu folk din primavara acestui an. Locatia a fost aleasa de muzician si pentru lansarea albumului ESARFA Best of Vol I, in iulie 2008.

Ajuns deja la cel de-al treilea concert la Hard Rock Cafe Bucuresti, pot spune ca ma simt de-al casei aici. Este un loc extraordinar, unde imi astept, si de aceasta data, prietenii si fanii. Sunt sigur ca va fi inca o seara frumoasa pe care o vom petrece impreuna, a declarat Mircea Baniciu.

Natalie Cole promite un concert memorabil pe 27 octombrie la Bucuresti

Natalie Cole si-a reluat turneul de promovare al albumului Still Unforgettable dupa un transplant de rinichi care i-a tinut pe fanii sai cu sufletul la gura. Apelul disperat al artistei, prezenta in emisiunea lui Larry King pentru a-si gasi un donator, i-a salvat viata si a adus-o in atentia lumii intregi. Acum este din nou pe scena, poate mai plina de viata si de speranta ca niciodata, lucru care transpare si din show-urile sale extraordinare.

“Nu credeam niciodata ca voi mai putea fi prezenta aici sanatoasa, intreaga si dedicata in intregime muzicii si publicului meu”, a declarat cantareata in varsta de 59 de ani in fata multimii, care s-a bucurat de reintoarcerea artistei pe scena, la concertul sustinut luna trecuta la Hollywood Bowl din Los Angeles. O reintoarcere triumfala, apreciata de spectatori dar si de presa internationala, care a vorbit despre un adevarat “MiraCole”. Aproape 10.000 de spectatori ai arenei au ovationat-o si au cantat impreuna cu artista, care s-a daruit lor pe scena cu o bucurie greu de descris in cuvinte.

“Cateodata se intampla si miracole. Cel putin asta a demonstrat Natalie Cole cu spectacolul sau de revenire din 9 septembrie de la Hollywood Bowl, pentru care biletele s-au epuizat in timp record. Cantareata a rasfatat publicul cu 17 piese, fragmente din repertoriul care a consacrat-o: Come Rain or Come Shine, Nice ‘N’ Easy, Unforgettable - cantata in duet cu tatal sau si insotita de un slideshow de fotografii din copilaria artistei, care a impresionat audienta pana la lacrimi. Cea de-a doua parte a serii a fost dedicata amatorilor de R & B si pop - This Will Be si I’m Catching Hell, spectacolul culminand cu un recital gospel. Iubim miracolul numit Natalie si ne bucuram ca ea s-a intors pe scena!” - L.A. Independent
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.