Setari Cookie-uri

4 concerte pe gustul urechilor tale!

In perioada imediat urmatoare te asteapta 4 concerte de exceptie. Daca nu ti-ai facut planuri in acest weekend, atunci iti recomandam concertul lui Mircea Baniciu, din aceasta sambata, la Hard Rock Cafe. Miercuri, 14 octombrie 2009 Trupa Zgarie Nori va invita la concert, in Club MOJO - Brit Room. Pe 27 octombrie Natalie Cole promite un concert memorabil, iar pe 6 noiembrie Sandra te asteapta la concertul ce-ti garanteaza sa trezeasca la viata gustul pentru muzica buna.

Cele doua duete cu Nat King Cole, Unforgettable si Walking my baby back home, care au facut deliciul publicului, nu doar prin frumusetea sunetului, dar si prin imaginile emotionante care au insotit muzica (imagini cu Natalie copil), au fost inca o data dovada vie a faptului ca Natalie Cole este mostenitoarea vocii extraordinare a tatalui sau, completandu-se in mod fericit dincolo de timp.

Pentru prima data, vocea lui Natalie Cole se aude live la Bucuresti, pe 27 octombrie, intr-un spectacol care promite sa fie de exceptie. Harta europeana a turneului include Austria, Polonia si Elvetia. Iar acum si Romania!

Concert Zgarie Nori in Club MOJO - Brit Room

Trupa Zgarie Nori va invita la concertul de miercuri, 14 octombrie 2009, incepand cu ora 21:30, in Club MOJO - Brit Room din Bucuresti (Str. Gabroveni nr. 14).

Trupa Zgarie Nori va invita la concertul de miercuri, 14 octombrie 2009, incepand cu ora 21:30, in Club MOJO - Brit Room din Bucuresti (Str. Gabroveni nr. 14).

Zgarie Nori ofera publicului sau o plimbare urbana printre cuvinte si sunete, ajutandu-le sa isi gaseasca drumul catre oameni. "Nu exista cuvinte. Nu exista muzica. Nu exista oameni. Exista toate la un loc. Intentia de a visa in sus, dar nu vertical. Visam dupa blocuri." (Yawn)

Zgarie Nori va lansa in perioada urmatoare pe site-ul trupei videoclipul piesei Ingerii si iubirea. "Clipul va fi un fel de "La tiganci" combinat cu un drog mai puternic decat ce incercase Eliade pe vremea aia. Acum sunt fulgi, un fum si un pistol. Poc! E viu, deci viseaza, deci doarme, deci viseaza el, deci viseaza ea, deci poc! E vie, deci viseaza, deci doarme, deci viseaza ea, deci viseaza el, deci stop! Patul, parchetul, tigara, visele, trezirile, halucinatiile, scaunul..." (Eugen Iustin).

Trupa Zgarie Nori a debutat ca proiect underground in anul 2007. Alaturi de Yawn si Eugen Iustin (voce), formula actuala ii reuneste pe Adi Neacsu (bas), Bogdan "Bozzo" Iliescu (tobe), Calina Epuran (violoncel), Catalin Coman (clape), Catalin "Tzetze" Radulescu (muzicuta), Cristi Chelsoi (chitara electrica) si Cristina Paun (backing vocals).



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.