Setari Cookie-uri

Natalie Cole promite un show de pomina

O artista fara pretentii exagerate, Natalie Cole vine la Bucuresti insotita de o echipa formata din 14 muzicieni si oameni din show-biz, pregatiti sa ofere publicului din Romania un spectacol de neuitat.

O artista fara pretentii exagerate, Natalie Cole vine la Bucuresti insotita de o echipa formata din 14 muzicieni si oameni din show-biz, pregatiti sa ofere publicului din Romania un spectacol de neuitat.

Natalie Cole si echipa sa vor sosi in Romania cu o zi inainte de concertul din 27 octombrie de la Sala Palatului si vor pleca catre urmatoarea destinatie a turneului Still Unforgettable, Polonia, a doua zi după eveniment. Pe durata sederii sale in Romania artista va fi cazata la Hotelul Intercontinental din Bucuresti.

Mancaruri vegetariene, o dieta mai mult decat sanatoasa, o lista nu foarte lunga de cereri pusa la dispozitia organizatorilor anunta o artista discreta si cu foarte mult bun simt cand vine vorba de prezenta intr-o tara straina. Departe de pretentiile de multe ori exagerate cu care socheaza unele vedete internationale prezente in turnee sau concerte nu numai la Bucuresti, ci oriunde in lume, Natalie Cole pare sa transmita un mesaj foarte clar: e timpul pentru echilibru.

Multe fructe, branzeturi fine, sucuri naturale, lapte de soia, cereale si biscuiti din faina integrala, ton, oua fierte, ceai de musetel sunt cateva dintre alimentele pe care Natalie Cole le-a solicitat in timpul cat se va afla in Romania. Flori, dar nu garoafe, prosoape negre pentru scena, o vaza cu trandafiri rosii pentru pianul de concert, iar peste toate astea va vorbi muzica.

In mod cert incercarea grea prin care a trecut in ultima perioada, gravele probleme de sanatate care i-au amenintat la modul cel mai serios viata au facut-o pe Natalie Cole sa fie mult mai atenta cu sine insasi. Ce pare sa fi castigat? Increderea in steaua sa norocoasa si in dragostea si atentia publicului care i-a fost alaturi, mai multa intelepciune si liniste, pace cu sine insasi. Ce nu a pierdut? Dragostea pentru muzica, poate acum mai puternica decat oricand.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.