Setari Cookie-uri

Dub Pistols in Jukebox

Englezii de la Dub Pistols vor concerta live la Bucuresti, in formula completa, joi 3 decembrie, in cel mai mare club de live din tara, JukeBox Club (fost Becker痴 Brau, str.Turturelelor 13). In deschidere sunt invitati Aria Urbana, iar dupa concerte petrecerea continua in Zona Libera, cu DJ Vasile&Matze. Dub Pistols sunt in turneu de promovare a ultimului lor disc, Rum and Coke.

Muzica Dub Pistols este un detonator de buna dispozitie, un amestec incendiar de reggae, dub, hip hop, ska si electro, care da tonul petrecerii oriunde si oricand.

Dub Pistols s-au format la Londra in 1996 la initiativa lui Barry Ashworth, un fost promoter in cluburile londoneze, ca o trupa de dub si big beat cu 5 membri. Cvintetul era compus din Barry Ashworth, chitaristul John King, basistul John O Bryan, programatorul Bill Borez si Malcolm Wax la platane. De-a lungul timpul au fost invitati sa li se alature numerosi compozitori si vocalisti printre care Blade, James Dewes Sheffield (JMS), Rodney King si Terry Hall. Ashworth este unul dintre pionierii muzicii de club in spiritul Ibiza, promovand acest stil in Marea Britanie. A mixat prima oara in clubul Déjà vu, un loc unde veneau des cei de la Happy Mondays si The Stone Roses. Initial, proiectul muzical pe care l-a format a luat numele clubului. Dupa semnarea unui contract pentru Cowboy, trupa a iesit cu albumul Gangsters, Tarts & Wannabes si s-a destramat in acelasi an.

Ashworth devine renumit ca DJ si incepe o colaborare cu casa de discuri Concrete Records. Trupa isi schimba numele in Dub Pistols si debuteaza oficial cu piesele There’s Gonna Be a Riot si Best Got Better. Aparitia albumului Point Blank in 1998 ii face celebri in toata lumea.

Concertul trupei la Bucuresti face parte din turneul de promovare al ultimului lor album, Rum and Coke, lansat oficial pe 25 mai 2009.

Piesele Back To Daylight si I’m in Love, extrase de pe noul material de studio semnat Dub Pistols, sunt deja in heavy rotation in playlistul radiourilor si al party-rilor din toata lumea.

Dub Pistols vor concerta live pe 3 decembrie, in formula completa: Barry Ashworth (producator, voce), Jason O Bryan (producator, chitara bas), Jean Claude King (chitara), Steve Hunt (platane), Tim Hutton (suflator), si Daren Ashford (tobe).
Citeネ冲e ネ冓:

Vizionare placuta


Kudika
19 Noiembrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.