Alphaville si Bad Boys Blue reinvie atmosfera anilor '80

Alphaville si Bad Boys Blue reinvie atmosfera anilor '80
Kudika
25 Februarie 2010

Kompas Events si Asociatia Culturala TEOCTA lanseaza un nou concept-serie: ôBack To 80ĺsö, prin care vor sa readuca in atentia publicului iubitor de muzica buna hiturile anilor ĺ80. Organizatorii intentioneaza sa deschida aceasta serie de concerte cu doua dintre cele mai sonore nume ale acelui deceniu: Bad Boys Blue si ALPHAVILLE - insemnati in calendar: 28 martie, Sala Palatului!

Kompas Events si Asociatia Culturala TEOCTA lanseaza un nou concept-serie: “Back To 80’s”, prin care vor sa readuca in atentia publicului iubitor de muzica buna hiturile anilor ’80. Organizatorii intentioneaza sa deschida aceasta serie de concerte cu doua dintre cele mai sonore nume ale acelui deceniu: Bad Boys Blue si ALPHAVILLE - insemnati in calendar: 28 martie, Sala Palatului!

BAD BOYS BLUE au trecut prin multe schimbari din 2003 pana in prezent. Componenta grupului s-a modificat. Pentru o perioada, John Edward McInerney a cantat singur sub titulatura de BAD BOYS BLUE. In 2006 Carlos Ferreira (nascut in aprilie 1969 in Mozambique) i s-a alaturat, si de atunci formula grupului a ramas stabila. Primul single lansat de cei doi a fost "You're A Woman 2006" – un remix inovator al primului megahit al BAD BOYS BLUE. In acelasi an, grupul a lansat un set special de trei CD-uri intitulat "Hit Collection". Acesta continea mai multe megahit-uri semnate BAD BOYS BLUE.

Cel mai nou material muzical al „baietilor rai” („Heart & Soul” – 2008) contine solide reminiscente ale stilului care i-a consacrat in anii 80 (ceea ce cunoscatorii numesc „glamour disco”) dar si influente puternice de nu-age clasic. Vanzarile albumului au demonstrat ca stilul eurodance-disco inca traieste. Publicul roman va putea sa se convinga venind la concertul pe care acest grup il va sustine pe 28 martie la Sala Palatului din Bucuresti, in mega-show-ul BACK TO THE 80s.

BAD BOYS BLUE vor fi acompaniati pe scena de opt dansatori profesionisti selectati de la o scoala de dans celebra in Romania (patru baieti si patru fete), care vor dansa pe ritmurile antrenante ale mega-hiturilor „You’re The Woman”, „Come Back And Stay”, „I Wanna Hear Your Heartbeat”, „Gimme Gimme Your Lovin’ ”.

Biletele pentru acest concert sunt disponibile in librariile Carturesti, magazinele Germanos si Vodafone, reteaua Diverta, la punctele de vanzare Eventim si on-line, pe site-urile www.eventim.ro, www.vreaubilet.ro, www.bilete.ro, www.myticket.ro si www.ticketpoint.ro. Preturile biletelor sunt intre 40 si 150 RON.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri