Setari Cookie-uri

Interviu cu Dana Nalbaru, ingerul care impaca oamenii

Nu ma asteptam ca Dana Nalbaru sa aiba o prezenta atat de calda si deschisa - am aflat de pe blog-ul ei, din stiri, din articole, dar mi-au ramas semne de intrebare si, ca atare, am propus un interviu. In cele ce urmeaza, aflati cum s-a nascut cel mai recent album semnat Dana, cat de importanta e familia in viata ei, si, mai presus de toate detaliile personale si profesionale pe care ni le-a oferit fara nici cea mai mica strangere de inima, faceti cunostinta cu femeia sensibila din spatele personalitatii hiper-mediatizate. O stim de atatia ani ca doar o figura bidimensionala pe micile ecrane, o cantareata pe scena muzicala romaneasca, incat era si timpul sa o "descoasem" mai in profunzime. Concluzia se impune: lipsita de aerele vedetismului, Dana straluceste, gratie iubirii care o inconjoara si pe care o emana.

Interviu cu Dana Nalbaru, realizat de Ioanina

5. Din post-urile tale de pe blog, observ ca esti foarte sufletista si meditativa, pui pret pe lucrurile care conteaza, pe fericire, implinire, no regrets. Cui atribui norocul tau in dragoste – Dumnezeu, karma, soarta, sau poate e pur si simplu meritul tau si al lui Dragos ca v-ati gasit?

Cred in destin si intalnirea cu Dragos mi-a schimbat radical viata...Sunt o femeie fericita, implinita si recunoscatoare pentru tot ce am. Nu stau sa ma gandesc prea mult de ce, important e ca este asa si savurez fiecare moment al vietii mele de acum. Imi place sa spun ca: Dumnezeu a avut grija de mine si de sufletul meu.

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.