Setari Cookie-uri

Interviu cu Dana Nalbaru, ingerul care impaca oamenii

Nu ma asteptam ca Dana Nalbaru sa aiba o prezenta atat de calda si deschisa - am aflat de pe blog-ul ei, din stiri, din articole, dar mi-au ramas semne de intrebare si, ca atare, am propus un interviu. In cele ce urmeaza, aflati cum s-a nascut cel mai recent album semnat Dana, cat de importanta e familia in viata ei, si, mai presus de toate detaliile personale si profesionale pe care ni le-a oferit fara nici cea mai mica strangere de inima, faceti cunostinta cu femeia sensibila din spatele personalitatii hiper-mediatizate. O stim de atatia ani ca doar o figura bidimensionala pe micile ecrane, o cantareata pe scena muzicala romaneasca, incat era si timpul sa o "descoasem" mai in profunzime. Concluzia se impune: lipsita de aerele vedetismului, Dana straluceste, gratie iubirii care o inconjoara si pe care o emana.

Interviu cu Dana Nalbaru, realizat de Ioanina

6. In spatele camerei la filmarea videoclipului pentru “Love”, primul single de pe “One Love”, a fost Alex Traila – DP-ul care te-a ajutat si la clipul piesei “Tu”. In afara de el (si, evident, Dragos) exista si alte elemente comune intre cele doua – de exemplu, conceptul de la baza al noului clip este la fel de neconventional, va starni pro-si-contra-uri la fel de intense?

Lucrul cu Dragos si Alex a fost exact asa cum ma asteptam sa fie: lipsit de tensiune. Asta pentru ca amandoi au inteles ce vreau si au facut tot posibilul sa iasa bine. Sunt foarte multumita de rezultat. Cred ca asemanarea dintre Tu si Love (care este absolut intamplatoare) este aceea ca: iubirea poate schimba lumea. In ambele videoclipuri este aceasta tema iar eu sunt ingerul care impaca oamenii. Dar, repet, este o coincidenta...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Iunie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.