Setari Cookie-uri

Funk Rock Hotel Summerfest: lineup de vis!

Dupa sase editii indoor, FUNK ROCK HOTEL, singurul Summerfest 100% romanesc, iese la aer, pe terasa Fabrica! Vineri, 28 mai, de la 17:00, terasa clubului Fabrica din Capitala va rasuna a muzica buna. (Comunicat de presa)

Anul acesta evenimentul prezinta publicului cele mai bune trupe romane si cei mai respectati DJ. Trupele Suie Paparude, L’Orchestre de Roche, Vive la Noiz, The MOOoD, Les Elephants Bizzares, Travka si E.M.I.L incalzesc atmosfera de la ora 17.00, pentru ca apoi Unu si Eko sa incinga atmosfera pana dimineata, la un afterparty exemplar.

Celebra pentru hituri precum "Pentru inimi", "Armada Verbala", "A fost odata", "Cea mai buna zi" si "Ajutor", formatia Suie Paparude s-a format in toamna anului 1993, in Club A, impunandu-se pe scena muzicala autohtona printr-un sound nou, alternativ-new-wave.Trupa a lansat, in decembrie 1995, primul album, "Suie Paparude".

Ulterior, in 1997, trupa lanseaza albumul "Salveaza-te", intens promovat de videoclipul "Iarba verde de acasa", in regia lui Tudor Giurgiu. In primavara anului 2000, Suie Paparude lanseaza albumul "Urban", care include doua colaborari cu Loredana, pentru piesele "Gratie" si "Departe", precum si o mutatie la nivelul sound-ului, puternic influentat de stilul dub. In toamna lui 2002, Suie Paparude incepe colaborarea cu Junkyard prin doua piese, "Atac la persoane" si "Paparuda digitala", incluse pe albumul, "Atac la persoane", lansat in aprilie 2003. "Scandalos" apare pe piata in decembrie 2004, primul single de pe album - "Pentru inimi" – ajungand in primele locuri in topurile radio si in heavy-rotation in majoritatea cluburilor din Romania. In 2007 lanseaza "A fost odata", un nou single si un nou videoclip, urmate de albumul cu acelasi nume, in ianuarie 2008.

La inceputul lui 2009, Junkyard paraseste Suie Paparude, iar trupei i se alatura la voce Bean, fost membru Blanoz.

Muzica L’Orchestre de Roche combina soundul digital si instrumentele virtuale cu sunetul analog de chitara, tobe si bass, intr-un amestec hibrid de muzica. Trupa este format din
Bvs (samples), Kani (tobe), Ja (bass), Cristi (chitara), Sofian (saxofon), Denis (percutii) si Mc Bean (voce).

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.