Setari Cookie-uri

Weekend cu 10 surprize

La sfarsit de saptamana numaram petreceri si concerte. Am iesit in castig! Iata de ce:

Venha participar da festa, é uma celebração!

INTRARE LIBERA!

3. Butterflies in my Stomach @ Baza Sportiva Vama Veche

Incepand cu ora 22:30 esti asteptata la Baza Sportiva din Vama Veche, Romania (str. Falezei, Nr. 3) ca sa simti iarasi fluturasi in stomac. Suna bine nu?


Sambata, 24 iulie


1. Karaoke @Jukebox

Pentru Samabata seara, incepand cu ora 22:00, JukeBox ti-a pregatit Karaoke & DJ SUMMER FEST Party.
Intrarea este (Yupiii!!!) libera.

2. Concert Mika @plaja H2O

Sambata, 24 iulie, artistul britanic va concerta la Mamaia, pe plaja H2O. Alaturi de Mika vor urca pe scena si australienii de la Cut Copy.

Muzica trio-ului australian Cut Copy este incadrata in curentul indie electronic, cu accente distincte de pop si influente disco din anii ’80. De la infiintarea trupei, in 2001, si pana in prezent, Cut Copy au concertat in fata a zeci de mii de persoane in cadrul mai multor turnee internationale, alaturi de nume precum Franz Ferdinand sau Daft Punk.

Intalnirea cu Mika la Orange Summer Party inseamna si intalnirea cu cele mai fredonate hituri ale sale. Pe plaja din Mamaia vor rasuna piese precum “Relax (Take It Easy)”, “Grace Kelly”, “Big Girls (You Are Beautiful)” “Rain”, “Love Today”, “Blame It On The Girls” sau “We Are Golden”, alaturi de piese noi, printre care si cel mai recent single al sau, “Kick Ass (We Are Young)”.

Concertele Mika sunt intotdeauna spectacole impresionante. Decorurile si costumele care se schimba continuu si efectele speciale fac parte dintr-un spectacol efervescent care impresioneaza publicul din intreaga lume. Imaginarium Tour este cea mai complexa productie itineranta de pana acum a lui Mika, iar sambata viitoare va ajunge si la Orange Summer Party.

Accesul la eveniment este liber. Pentru a evita aglomeratia si problema parcarii in zona de nord a statiunii Mamaia, in ziua concertului, Orange va asigura transportul gratuit din gara Constanta si statiile de transport in comun din Mamaia catre plaja H2O cu autobuze supra-etajate care vor circula intre orele 18:00 si 00:00.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.