Galerie foto: petrecere pe malul Marii Negre

Galerie foto: petrecere pe malul Marii Negre
Kudika
29 Iulie 2010

Pentru al treilea an in Romania, Studio No. 7 Fest - Jack Danielĺs Experience a adus muzica de calitate la malul Marii Negre. Intre 22 si 25 iulie, festivalul a reunit cele mai mari trupe din Romania, in 4 zile de concerte live la Costinesti, pe plaja Loca Beach.

Pentru al treilea an in Romania, Studio No. 7 Fest - Jack Daniel’s Experience a adus muzica de calitate la malul Marii Negre. Intre 22 si 25 iulie, festivalul a reunit cele mai mari trupe din Romania, in 4 zile de concerte live la Costinesti, pe plaja Loca Beach.

Spiritul orasului natal al lui Jack Daniel s-a regasit atat in muzica rock, cat si in mini oraselul creat pe plaja. Un camion american spectaculos, transformat in bar, jocuri si concursuri antrenante, barbecue si un cinematograf 3D in care spectatorii au putut face un tur al distileriei din Lynchburg si sa afle mai multe despre spectaculoasa poveste a whiskey-ul de calitate – toate acestea i-au asteptat pe cei peste 20.000 de oameni care au venit la festival.

„Studio No. 7 Fest - Jack Daniel’s Experience” – festivalul muzicii live romanesti

Au fost pe scena festivalului: Holograf, Iris, Voltaj, Vama, Phoenix, Florin Chilian, Horia Brenciu Orchestra, Zdob si Zdub, Publika si Tibi Scobiola Band.

Festivalul a inceput cu Publika, Voltaj si Zdob si Zdup, pentru ca a doua seara cei de la Iris si Holograf sa urce pe aceeasi scena, lucru care nu s-a mai intamplat din 1997. Sambata, Florin Chilian, Horia Brenciu si Vama au adus publicului stiluri diferite, dar aceeasi bucurie de a asculta muzica live. Festivalul s-a incheiat duminica noaptea cu un alt recital Florin Chilian si muzica inconfundabila a celor de la Phoenix.

Iris si Holograf pe aceeasi scena dupa mai bine de un deceniu

Iris: “Am fost pentru al doilea an pe scena Festivalului Studio No 7 Jack Daniel’s Experience. Spiritul lui Jack si al muzicii rock ne-a insotit mereu si ne bucuram ca si la Costinesti publicul a fost aproape de noi. Am cantat pe aceeasi scena cu cele mai bune formatii din Romania si acest lucru ne bucura. Speram ca Festivalul va continua traditia an de an, aducand publicului, dar si noua, artistilor, bucuria unei muzici de calitate si o atmosfera extraordinara.”

Holograf: “Ne bucuram ca am participat la unul dintre putinele festivaluri de muzica romaneasca din ultima vreme. Selectia artistilor, modul in care Studio No 7 Fest a promovat muzica de calitate, ne face sa credeam ca de la an la an acest eveniment va deveni o traditie. Ne-a facut placere sa cantam intr-un festival care a reunit cele mai mari nume de artisti din Romania.”

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri