Setari Cookie-uri

Galerie foto: petrecere pe malul Marii Negre

Pentru al treilea an in Romania, Studio No. 7 Fest - Jack Daniels Experience a adus muzica de calitate la malul Marii Negre. Intre 22 si 25 iulie, festivalul a reunit cele mai mari trupe din Romania, in 4 zile de concerte live la Costinesti, pe plaja Loca Beach.

Florin Chilian: “Fair share of angels” sau partea cuvenita ingerilor - muzica si Studio No 7 Fest – o fireasca legatura intre muzica si cheia care ar trebui sa desfaca nodurile ce separa oamenii. Pentru ca alcoolul nu trebuie sa fie niciodata premiza violentei , ci a unor intamplari care sa tina de spirit. Este un festival despre prietenie inainte de toate!”

Vama (Tudor Chirila): “Am o legatura speciala cu marea si cu tot ce inseamna traditia unui whiskey de calitate, de aceea m-am simtit foarte bine pe scena Studio No 7 Fest. Colaborarea noastra cu Jack ne-a adus din nou in fata unui public special.”

Voltaj (Calin Goia): “Un festival cum rar mai vezi in ultima vreme. Publicul, felul in care a fost organizat, ne-au facut sa ne simtim foarte bine la Costinesti. Suntem onorati de asocierea cu Jack si muzica de calitate. “

Horia Brenciu: “Cind esti cu mine/Si ma simt bine,/Fac ce-mi spune inima!” - Asa a sunat una dintre piesele de pe noul album “37”, cintate live in spectacol si chiar asa s-a si intimplat! Am fost, inca o data, pe scena, un om fericit. Pentru toti prietenii care au fost la concert pe 24 iulie, la Costinesti, o mare imbratisare. HB orchestra a fost mai nebuna ca niciodata, iar Studio no.7 Jack Daniel’s a creat inca un concert de exceptie!”

Zdob si Zdup: “Studio No 7 Fest a fost o experienta de neiutat pentru noi si suntem foarte bucurosi ca am putut lua parte la un asemenea festival unic, atat prin istoria lui, cat si prin scenotehnica folosita la cele mai mari festivaluri. Intarti in aceasta mare familie a lui Jack Daniel’s, vom raspunde mereu pozitiv la evenimentele de acest gen, care aduc vibratii unice in viata unui artist. “


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.