Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Saptamana aceasta sunt planificate atat de multe evenimente incat n-am stiut ce sa recomand mai repede si ce sa exclud pentru a nu le insira intr-un articol de dimensiunile unui cearceaf. N-am reusit sa tai prea mult, ar fi fost pacat. Iata asadar, in varianta scurtata, cele 6 pagini de evenimente din urmatoarele 3 zile. Alegeti-va programul cu grija!

4. Concert Partizan @Jukebox Club

ora 23:00
clubjukebox.ro

Sambata, 6.11

1. CUANTUNE LIVE @ ART JAZZ CLUB - Sambata, 6 noiembrie, ora 21:30

Sambata aceasta CUANTUNE te vor seduce cu acorduri de nu-jazz in Art Jazz Club.

Retraieste atmosfera anilor ’40 intr-un cocktail muzical inedit, emotionant si rafinat, o fuziune de elemente jazz, soul, funk, electro sau DnB.

Lasa zgomotul strazilor deoparte si retrage-te sambata in Art Jazz Club pentru a fi cucerit de mix-ul muzical oferit de CUANTUNE!

2. ORA 22.30 – CONCERT LEO IORGA & PACIFICA @ Hard Rock Cafe


Hard Rock Cafe te invita sa redescoperi una dintre cele mai calde si indragite voci ale muzicii romanesti – Leo Iorga, fostul solist al trupelor Compact, Schimbul Trei, Cargo, vine sambata, 6 noiembrie, pe scena din Hard Rock Cafe, alaturi de trupa Pacifica.

Pentru aproape doua ore, Leo Iorga va interpreta atat piesele celei mai iubite formatii a anilor ’80-’90 („Cine esti tu oare?”, „Ma voi intoarce”, „ Toamna in sufletul meu”, „Banii mei”, „Cine-i vinovat?”, „Fata din vis”, „Singur in noapte”,” Dupa ani si ani”), cat si hituri internationale.

Pretul unui bilet este de 25 lei.

3. Kormac live @ The ARK

The Ark continua seria evenimentelor cu un nou DJ set de senzatie, de aceasta data “made by” Kormac! Bazandu-se pe o tehnologie noua in materie de scratch si proiectii video, artistul va mixa intr-un show audio-vizual electrizant, sambata, 6 noiembrie 2010, la The Ark.

Kormac si-a inceput cariera de DJ producandu-si propriile track-uri hip-hop/drum and bass inca de la varsta de 17 ani, iar pe masura ce si-a definitivat stilul a inceput sa primeasca tot mai multe oferte din partea cluburilor din Irlanda si UK. S-a lansat ca artist solo in 2007, cariera sa discografica numarand pana acum materiale ca “The Scratch Marchin”, “Good Lord” si Ep-ul “Showtime”, terminand de curand inregistrarile pentru primul sau album, “World Play”, semnat cu Scribble Records, material pentru care a colaborat cu DJ Yoda, Koaste (Black Grass,) DJ Cheeba (Solid Steel/Ninja Tunes,) Messiah J & The Expert, MC Little Tree si multi altii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.