Setari Cookie-uri

Evenimentele saptamanii

Saptamana aceasta sunt planificate atat de multe evenimente incat n-am stiut ce sa recomand mai repede si ce sa exclud pentru a nu le insira intr-un articol de dimensiunile unui cearceaf. N-am reusit sa tai prea mult, ar fi fost pacat. Iata asadar, in varianta scurtata, cele 6 pagini de evenimente din urmatoarele 3 zile. Alegeti-va programul cu grija!

Spre deosebire de multi alti artisti ai genului, Kormac impresioneaza prin fuziunea mai multor extrase din muzica gospel a anilor ‘30, piesele sale remarcandu-se si prin prezenta instrumentelor live, sub titulatura de Kormac’s Big Band: tobe, bass dublu, banjo, clarinet, trompeta, peste care se suprapun numeroase efecte speciale, Kormac fiind supranumit un veritabil maestru in materie de audio-vizual.

Pe 6 noiembrie 2010, la The Ark, Kormac isi va prezenta noul proiect in cadrul unui show ce imbina mix-uri, scratchuri si proiectii video intr-o maniera fascinanta, evenimentul fiind organizat de The Ark si sustinut de Emagic, booking-ul fiind asigurat de LiveHouse. Intrarea va fi de 15 lei.





Vizionare placuta


Kudika
4 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.