Setari Cookie-uri

Caldura umana pe ultima suta de metri iernatici

Iarna asta pare chitita sa nu ne paraseasca, dar vine Dragobetele si eu ma incapatanez sa il astept cu un plus-unu: Primavara! Inainte de a sarbatori insa cu voiosie floricelele pe campii, saptamana asta vom avea de dat inainte sa ne luam cu japca portia de distractie. Cum din ce in ce mai multe organizatii de pe mapamond se sesizeaza cu privire la victimele colaterale ale dezastrelor - naturale sau infaptuite de mana omului - si romanii au luat initiative in acest sens. Saptamana asta vom vorbi de doua astfel de proiecte pe care va indemn sa le imbratisati, macar si doar la nivel ideatic.

De asemenea, vom vorbi in continuare, ca de fiecare data, si de petreceri, de comedie, de muzica buna si concerte live - pentru ca nu stiu leacuri mai bune impotriva iritantului anotimp care ne tot trage inapoi in case. Ascultati-ma pe mine: saptamana asta, tentatiile de-a o sfida sunt foarte convingatoare!

Realizat de Ioanina

Sezonul concertelor va pune stapanire pe scena din spatele Clubului Control incepand tot de joi, la aceeasi ora 21:00: trupa electro Butterflies In My Stomach, intampinata in 2006 cu laurii acordati pe merit de prestigioasa publicatie Billboard, ne vor delecta cu ecouri funk, nu-jazz, electro, trip-hop si chill. Apoi, de la 22:30, in acelasi spatiu, centrul pentru arta si cultura contemporana Pavilion sarbatoreste 10 ani de rezistenta culturala printr-o petrecere glam rock/glitter punk!

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.