10 designeri au prezentat tinute in premiera

10 designeri au prezentat tinute in premiera

Tinutele au fost dedicate aniversarii a zece ani de la deschiderea centrului comercial Bucuresti Mall. Zece VIP-uri au prezentat presei si publicului propunerile designerilor .

Stephan Pelger, Clara Rotescu, Rita Muresan, Cosmina Englizian, Laura Lazar, Silvia serban, Andra Clitan, Elena Perseil, Mihaela Drafta, Roxana Butnaru au prezentat miercuri, 21 octombrie, cate o tinuta dedicata aniversarii de zece ani a centrului comercial Bucuresti Mall. Sub semnul cifrei aniversarii, 10 VIP-uri au jucat rolul de modele pentru tinutele designerilor: Andreea Spataru, Gina Pistol, Bianca Dragusanu, Ramona Tibirin, Alina Crisan, Alina Radu, Marina Dina, Iulia Parlea, Alina Gheorghe, Daniela Crudu. MC-ul evenimentului a fost Cosmin Pasarin, iar revista lunara Shopping Report a fost partenerul evenimentului.

Citeste si:
Colectia Orient Express a designerului Stephan Pelger, lansata pe...

Fiecare designer a adus o tinuta spectaculoasa, care a reflectat cel mai bine tema propusa de organizatori, zece ani de shopping la Bucuresti Mall.

Stephan Pelger a prezentat o Jewel Dress, o rochie din neopren lacuit, inspirata din bijuteriile opulente.

Tanara designer Andra Clitan a preferat o rochie de seara si un sacou, mergand pe o linie structurala si culori precum ocruri, dar si un verde pastel.

Rita Muresan a preferat o rochie alba din matase naturala cu aplicatii manuale de cristale Swarovski, adresandu-se femeii independente, sigure pe farmecul si puterea ei de seductie. Tot pe spectacol a mizat si Cosmina Englizian, propunand o rochie rosie, din matase naturala cu cristale Swarovski in nuante de rosu si verde, precum si Mihaela Drafta, cu o rochie de seara ivoire, cu aplicatii de cristale colorate.

Elena Perseil
a prezentat o rochie cu paiete de piele cusute manual pe suport de matase, de un lux discret, rafinat, care creeaza o armonie delicata si misterioasa, specifice femeii.

Cunoscutul designer Laura Lazar s-a inspirat din atmosfera celebrului Studio 54 si a prezentat o tinuta care reflecta moda anilor 80, apropiata sufletului rebel. A utilizat pentru tinuta prezentata la Bucuresti Mall animal print-urile, mix-urile de materiale si patchwork, dar mai ales umerii proeminenti, pantalonii cu pense si talie inalta.

Silvia Serban a declarat prin intermediul outfitului prezentat “I am who I am”, iar Clara Rotescu a preferat conceptul de “Chill Out”: rochie vaporoasa, confortabila, matase naturala, accesorii din scoici, sidef, pene.

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri