Setari Cookie-uri

10 designeri au prezentat tinute in premiera

Tinutele au fost dedicate aniversarii a zece ani de la deschiderea centrului comercial Bucuresti Mall. Zece VIP-uri au prezentat presei si publicului propunerile designerilor .

Fiecare designer a adus o tinuta spectaculoasa, care a reflectat cel mai bine tema propusa de organizatori, zece ani de shopping la Bucuresti Mall.

Stephan Pelger a prezentat o Jewel Dress, o rochie din neopren lacuit, inspirata din bijuteriile opulente.

Tanara designer Andra Clitan a preferat o rochie de seara si un sacou, mergand pe o linie structurala si culori precum ocruri, dar si un verde pastel.

Rita Muresan a preferat o rochie alba din matase naturala cu aplicatii manuale de cristale Swarovski, adresandu-se femeii independente, sigure pe farmecul si puterea ei de seductie. Tot pe spectacol a mizat si Cosmina Englizian, propunand o rochie rosie, din matase naturala cu cristale Swarovski in nuante de rosu si verde, precum si Mihaela Drafta, cu o rochie de seara ivoire, cu aplicatii de cristale colorate.

Elena Perseil
a prezentat o rochie cu paiete de piele cusute manual pe suport de matase, de un lux discret, rafinat, care creeaza o armonie delicata si misterioasa, specifice femeii.

Cunoscutul designer Laura Lazar s-a inspirat din atmosfera celebrului Studio 54 si a prezentat o tinuta care reflecta moda anilor 80, apropiata sufletului rebel. A utilizat pentru tinuta prezentata la Bucuresti Mall animal print-urile, mix-urile de materiale si patchwork, dar mai ales umerii proeminenti, pantalonii cu pense si talie inalta.

Silvia Serban a declarat prin intermediul outfitului prezentat “I am who I am”, iar Clara Rotescu a preferat conceptul de “Chill Out”: rochie vaporoasa, confortabila, matase naturala, accesorii din scoici, sidef, pene.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Octombrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.