3 zile de mega party: intrarea libera

3 zile de mega party: intrarea libera
Kudika
9 Noiembrie 2009

AFI Palace Cotroceni anunta inceperea mega petrecerii prilejuite de lansare. Astfel, marti, 10 noiembrie, la ora 17:00, se va da startul evenimentelor care se vor derula pe parcursul a trei zile, pana pe 12 noiembrie.

AFI Palace Cotroceni anunta inceperea mega petrecerii prilejuite de lansare. Astfel, marti, 10 noiembrie, la ora 17:00, se va da startul evenimentelor care se vor derula pe parcursul a trei zile, pana pe 12 noiembrie.

“Suntem foarte bucurosi sa anuntam seria de evenimente pe care le-am pregatit special pentru bucuresteni, menite sa marcheze lansarea AFI Palace Cotroceni Mega Fun. Intre 10 si 12 noiembrie, toti vizitatorii nostri se vor bucura de un program de concerte si momente artistice. Conceptul AFI Palace Cotroceni Mega Fun este cel care ne stabileste intotdeauna obiectivul principal: sa oferim vizitatorilor nostri cat mai multe momente memorabile posibile, iar prin evenimentele programate suntem siguri ca asta vom reusi”, a declarat Israel Visel, Mall Manager AFI Palace Cotroceni Mega Fun.

Marti, 10 noiembrie, incepand cu ora 17.00, in prima zi de Mega Party, vizitatorii se vor bucura de concerte: Loredana&Taraful Agurida, Sylvie si Sistem. Totodata, sunt pregatite ateliere de face-painting si caricaturi, spectacole pe gheata si acrobatie.

A doua zi, miercuri, 11 noiembrie, la 19.00, vizitatorii Mega Fun se vor bucura de show-uri de improvizatie si un numar de iluzionism cu Iozefini, precum si de un concert Anna Lesko.

In ultima zi, joi, 12 noiembrie, ora 19.00, petrecerea se va incheia cu un show amuzant si interactiv, street dance si un concert Holograf.

Vizitatorii Mega Fun pot gasi aici mixuri foarte bune de branduri, atractii si oportunitati de petrecere a timpului liber.

Amplasat la intersectia dintre Str. Vasile Milea si Bd. Timisoara, AFI Palace Cotroceni Mega Fun ofera: 250 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Real deschis 24/7, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania (3D), o pista de carting, doua cazinouri, un patinoar de aproximativ 1000 mp - cel mai mare aflat intr-un centru comercial din Romania, deschis tot timpul anului, un lac artificial cu barcute electrice pentru copii, un teren de joaca pentru copii, o pista de role (care va fi deschisa ulterior), prima arena de laser tag din tara, bowling, snooker, un spatiu dedicat expozitiilor permanente, un loc unde se poate fuma narghilea, un trenulet Mini-Express care va circula in interiorul mall-ului, la parter si primul etaj, si care va fi livrat in aprox. 2 saptamani, precum si un hovercraft - mijloc de transport ce se deplaseaza pe orice tip de suprafata.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri