Setari Cookie-uri

Harmony Wellness Fair

Vineri, 9 mai, incepand cu ora 9.30, are loc deschiderea primei editii a Harmony Wellness Fair - Salonul vietii armonioase. Vizitatorii sunt asteptati de catre profesionistii domeniului pana duminica, 11 mai, la Romexpo, halele 23-25, cu sfaturi personalizate, tehnici, tratamente si produse naturale pentru starea de bine.

Din fericire, conceptul de wellness sau de „stare de bine” castiga tot mai multi adepti si in Romania, depasind de mult eticheta de „moft” acordata de multi dintre necunoscatori. Wellness-ul exprima in primul rand echilibrul minte-trup-spirit, cel care conduce la o stare generala de bine. Mai mult decat sanatate, wellness-ul presupune o permanenta orientare catre atingerea maximului de potential al individului. Harmony Wellness Fair isi propune sa reuneasca intr-un singur spatiu tot ceea ce trebuie sa cunoasteti pentru a va putea atinge acest potential. Sunteti asteptati la demonstratii practice si mese rotunde, iar specialistii va vor oferi cele mai bune sfaturi de ingrijire.

Vizitatorii sunt asteptati de vineri pana duminica (vineri, 9 mai, orele 9.30 – 20.00, sambata, 10 mai, orele 9.30 – 21.00, duminica, 11 mai, orele 9.30 – 19.00). Tariful de intrare este de 5 lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Mai 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.