Setari Cookie-uri

Plaza Romania: De 5 ani Impreuna !

In perioada 29 octombrie- 1 noiembrie, Plaza Romania continua seria evenimentelor aniversare de 5 ani de shopping oferind clientilor fideli reduceri importante, concerte de calitate, distractie si multe premii sub emblema FASHION UNITED NIGHT SHOPPING PARTY.

Seria evenimentelor aniversare a debutat pe 22 octombrie, cu Fashion United Shopping Party - o noapte alba dedicata shoppingului si distractiei. Gazdele primului eveniment aniversar au fost Daniel Buzdugan, Mihai Morar si Marina Dina, cei care au facut ca mall-ul sa devina neincapator, in timp ce Vali Barbulescu si Anna Lesko au facut un show de neuitat care a durat pana la ora 2.00.

Acum, seria de evenimente continua la Plaza Romania cu alte patru nopti speciale, de joi - 29 octombrie pana duminica - 1 noiembrie. Pentru clientii sai, Plaza Romania a pregatit de la concerte cu cei mai in voga artisti romani, pana la reduceri de pana la 50% la colectiile toamna-iarna si program prelungit pana la ora 2.00 pentru cei care sunt gata de un maraton de shopping nocturn.

Joi, 29 octombrie, tonul distractiei il da una dintre cele mai iubite artiste din Romania, Loredana, iar vineri, 30 octombrie, cei care vor trece pragul mall-ului vor putea participa la concertul uneia dintre cele mai nonconformiste trupe romanesti, Sistem dar si la lectiile de dans cu Wilmark. Joi si vineri, Plaza Romania - mall-ul care a adunat sub acelasi acoperis toate brand-urile care conteaza, isi va prelungi programul de shopping pana la ora 2.00! Impatimitii de cumparaturi vor avea parte de discount-uri speciale de pana la 50% la colectiile toamna-iarna, iar posesorii de CardAvantaj vor beneficia de cate cinci rate suplimentare la cumparaturile din magazinele partenere.

Sambata 31 octombrie si duminica 01 noiembrie, programul de shopping si distractie in cadrul Fashion United Shopping Party se prelungeste pana la ora 12.00, iar cei care detin un CardAvantaj vor primi trei rate suplimentare la cumparaturile efectuate in Plaza Romania in aceste zile. Si asta nu e tot: Plaza Romania impreuna cu Movieplex vor sarbatori Haloween-ul in data de 31 octombrie printr-un maraton al celor mai bune filme horror: Destinatie finala 3D, District 9, Cosmarul alb, Pandorum, Puzzle mortal VI, Halloween 2. Cumparand un bilet de 10 lei, pasionatii de filme horror vor putea viziona toate filmele ce ruleaza la sala “Maratonul Filmelor Horror”. Cei ce vor rezista la acest maraton vor avea sansa sa castige premii importante constand in abonamente pe 1 an, 6 luni sau 3 luni la Movieplex.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.