Setari Cookie-uri

Plaza Romania: De 5 ani Impreuna !

In perioada 29 octombrie- 1 noiembrie, Plaza Romania continua seria evenimentelor aniversare de 5 ani de shopping oferind clientilor fideli reduceri importante, concerte de calitate, distractie si multe premii sub emblema FASHION UNITED NIGHT SHOPPING PARTY.

Gazdele celor patru nopti de shopping si distractie, Mihai Morar si Daniel Buzdugan, sunt cei care vor acorda premii din ora in ora la Plaza Romania.

Si pentru ca surprizele nu se opresc aici, Plaza Romania le-a pregatit clientilor sai pe toata cele 4 zile de distractie si shopping concursuri de karaoke, programe interactive pentru copii, Mickael Jackson Flash Mob, DJ, cinci vouchere a cate 500 de euro si multe alte premii.

Pe parcursul lunii octombrie, echipa Plaza Romania doreste sa rasplateasca fidelitatea clientilor sai si a pregatit multe de surprize tuturor celor care trec pragul mall-ului in aceasta perioada.

Special pentru clientii fideli, Plaza Romania va organiza o tombola pana la data de 16 noiembrie, prin care acestia sunt rasplatiti cu premii a caror valoare se ridica la o suma totala de peste 100.000 euro. Posesorii de CardAvantaj vor avea o sansa dubla la tombola. Toti cei care vor achizitiona produse folosind CardAvantaj vor primi un bonus de cate trei rate suplimentare, iar cei care vor face cumparaturi de 300 RON vor fi rasplatiti cu un voucher de fidelitate. Premiul cel mare al tombolei este o superba masina Audi TT Roadster.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Octombrie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.