Setari Cookie-uri

Biblia alimentara

Ne-am decis sa va oferim periodic cateva recomandari de carti pe care mai apoi sa le comentam in sectiunea noastra de forum dedicata cartilor

Da, statisticile spun clar: noi, romanii, suntem un popor suferind!

In rapoartele despre starea de sanatate a populatiei se arata ca adolescentii sunt obezi si bolnavi, ca sindromul metabolic se declanseaza de la 20 de ani, ca poti face accident vascular cerebral sau stop cardiac de la 30-40 de ani, ca suferim de toate bolile (diabet, colesterol marit, osteoartrite, boli hepato-renale, etc.), deoarece sistemul nostru imunitar nu mai face fata, cancerul este de toate felurile, este peste tot, ca raceala iarna!

Parinti, cum va explicati ca aveti copii mai bolnavi decat voi!

A sosit timpul sa luam masuri! Iar ceea ce trebuie facut vom invata din aceasta carte. A manca nu e ceva simplu! Este un act responsabil care ar trebui invatat si predat la scoala! Ia gandeste-te...ce ai mancat zilele astea? Chiar stii? Esti sigur ca stii de unde provin alimentele de pe masa ta?

De asemenea, autorul darama un mit: nu trebuie sa fim bogati ca sa mancam sanatos! Lipsa banilor nu justifica faptul ca mancam toate alimentele gunoi! Ba mai mult, atrage atentia asupra sofisticariei gastronomice – o arta, nu o stiinta, cu aspect si gust incantatoare, insa indigesta si imbolnavitoare!

In plus cartea aduce in prim plan adevaruri incomode despre minciuna din alimente, fraudarea si falsificarea alimentelor, despre alimentele ecologice si „traditionale”.

Bonus: Impreuna cu cartea primiti lista de luat la cumparaturi cu E-urile periculoase!

Iar tu, cititorule, acum stii...ce vei face mai departe tine doar de tine!

Carte disponibila in libraria virtuala CarteaDinRaft.ro


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Februarie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.