Setari Cookie-uri

Raftul VoxPublica: 15 recomandari de lectura in fiecare luna

VoxPublica a construit in Carturesti o colectie de cincisprezece tiluri alese din randul celor mai noi aparitii de carte.

« Exista shopaholism si in librarii, nu doar in parfumerii, magazine de haine, de materiale de constructii si celelalte deja cunoscute. Daca sunt trist, vesel, prost, depresiv, destept (depinde intotdeauna de zi) simt nevoia sa sarbatoresc intotdeauna cu o carte scumpa sau cu foarte multe carti ieftine. Asa va fi alcatuit raftul VoxPublica, cu acele carti pe care le cumperi ca un shopaholic: sunt carti de care nu „ai nevoie”, dar pe care trebuie sa le ai fara sa se stie exact de ce - poate pentru ca e autorul mare, poate pentru ca esti snob si, in ultimul rand, pentru ca e o carte extraordinara. », a spus Costi Rogozanu, VoxPublica.

« Paradisul arata astfel: sa te plimbi prin Carturesti si sa pui in raftul VoxPublica carti pe care da firma banii :), si pe care apoi sa le povestesti altora cat mai onest. VoxPublica le va pune in raft si apoi isi va judeca propriile alegeri. S-ar putea sa gresim uneori, dar asta inseamna critica onesta: intai iti risti bugetul si abia apoi judeci! Si dupa ce le ai si le citesti, e dreptul tau sa razi, sa le lauzi, sa le recomanzi. », a adaugat Gabriela Bartic, VoxPublica.

De la proza scurta, la romane de fictiune cu intrigi complicate, de la politica si economie, la biografii si memorialistica, de la carte practica, la titluri pentru copii, Raftul VoxPublica va cuprinde luna de luna recomandarile de lectura ale celor doi autori care isi vor da cu parerea cat mai onest despre cartile selectate.

Foto: www.hepta.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 Aprilie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.